A magyar egy szavatartó nép és erre nem árt, ha időnként emlékeztetjük partnereinket is

2023. január 19. 22:41

Ezért kedden Brüsszelbe utazom, hogy az Európai Bizottság tagjainak is bemutassam igazságügyi vállalásaink ütemszerű megvalósulását.

2023. január 19. 22:41
null
Varga Judit
Varga Judit
Facebook

„Amit vállaltunk, azt mindig teljesítjük.

Az Európai Bizottsággal való megállapodás értelmében tett igazságügyi vállalásainkkal kapcsolatos kodifikációt elvégeztük, a szöveget társadalmi egyeztetésre bocsátottuk a szerdai nap folyamán.

A magyar egy szavatartó nép és erre nem árt, ha időnként emlékeztetjük partnereinket is. A kölcsönös tiszteleten alapuló konstruktív párbeszéd és a szavahihetőség hívei vagyunk és egyenlő mércével mérünk.

Ezért kedden Brüsszelbe utazom, hogy az Európai Bizottság tagjainak is bemutassam igazságügyi vállalásaink ütemszerű megvalósulását.

Azért dolgozunk továbbra is, hogy a magyar emberek megkapják a nekik járó forrásokat!”

Nyitókép: Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 164 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Odone Ricci
2023. január 21. 18:39
Sok sikert kívánunk a magyar Igazságügyi Miniszter asszonynak, aki kedden fogja elmagyarázni Brüsszelben a Bizottságnak, hogy Magyarország jogállam. Erre a sok hazai feljelentés - felszólalás miatt van szükség. Ha sikerrel jár, akkor Mo- nak is fognak folyosítani a Recovery fundból (helyreállítási alapból), ahogy más tagországoknak.
Doromb13
2023. január 21. 11:52
A magyar nép lehet szavatartó,na dehát a kormánya és annak elnöke?
Nemzeti Hangok
2023. január 21. 01:12
Mióta működik önálló "államként" az EU? Azzal, ha engedjük, hogy felülírják az EU vezetői a nemzeti jogot, elveszítjük állami szuverenitásunk utolsó morzsáit is! Se politikailag se gazdaságilag de most már jogilag sem vagyunk szuverének, hanem tartománya lettünk egy régóta tervezett Euroatlanti Uniónak. A kaput a nemrég aláírt EU-NATO harmadik egyezmény tette be! Semmi keresnivalónk ebben a hibbant nyugati világban! De ha jobban belegondolunk, mit tettek a globalisták az országunkkal, és hogyan, akkor kiderül az igazság: valójában nem is vagyunk tagjai egyik szervezetnek sem! A válasz ott van az Alaptörvényben, csak érvényre kellene végre juttatni és merni kimondani az igazságot!
Valodi
2023. január 21. 00:47
... höhöhö ... kedves Judit, sajátod híján Orbán faszát verd bele a NER "szavatartásába": „Olyan sokrétű mezőgazdaság, környezet- és tájgazdálkodás megteremtése a cél , amely úgy állít elő értékes, a természetet a lehető legkevésbé terhelő, egészséges és biztonságos élelmiszereket, valamint helyi energiákat és különféle nyersanyagokat, hogy közben megőrzi talajainkat, ivóvízkészleteinket, az élővilágot, természeti értékeinket. Fenn kell tartani kultúrtájainkat, a települések közösségeit, egyediségükben megnyilvánuló termelési hagyományainkat. Csak egy összetettebb, sok kis- és közepes méretű birtokra épülő, változatos termékszerkezetű mezőgazdaság tud nagyszámú, megélhetést biztosító munkahelyet teremteni, és ezáltal kellő távlatot nyújtani a gazdatársadalom, és utánpótlást a fiatal gazdák számára. E kisebb építőelemekből szerveződő gazdasági szerkezet a piaci versenyben akkor indul jobb eséllyel, ha államilag is támogatott, önkéntes beszerzési, termelési, feldolgozási, illetve értékesítési társulásokat hozunk létre.” (Nemzeti Együttműködés Rendszere 26. oldal) https://www.parlament.hu/irom39/00047/00047.pdf
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!