Szabó Tímea... Minek nevezzelek?

2023. január 27. 06:18

És minek nevezzük az összes többi idióta barmot?

2023. január 27. 06:18
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„Szabó Tímea... Minek nevezzelek? És minek nevezzük az összes többi idióta barmot? S ami a lényeget illeti, van, ahol éppen most adták át az új gyárat (kínai!).

Az itteni idióta, kártékony, felesleges barmok meg tiszta levegőről, zöld jövőről, a robbanómotorok meg mindenféle szennyező dolgok betiltásáról pofáznak.

De azt hiszik, hogy az elektromos autókba való aksik valahogy »szűznemzéssel« keletkeznek, azokat nem kell legyártani sehol. Mikor zavarjuk már el ezeket a kártékony rohadékokat a p...ba?”

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 135 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Igazszó
2023. január 28. 07:58
Sok a duma szlovákrendszámos, népszabis bajer. Majd szólj a geci köpcös haverodnak, hogy a négymillárdos libsi pénzmosásban a patkány polt vak és süket 1.5 éve az olajos pintérrel és a bankokkal, navval együtt. Míg Budaházi es társai ellen büntetőeljárás folyik, a böszme és a bandája szabadon tombol a parlamentben, a fővárosban és a nagyvárosokban. Most már Jászberényben is. Ha majd sikerül valakit bezáratnotok a ballibbant hazaárulók közül, akkor ugass, addig kuss, a tetves kurva anyádat!
Innogreen23
2023. január 28. 07:58
Mikor zavarjuk el őket a.....? Már régen el kellett volna. A baj az, hogy konkrétan Budapestet kellene elzavarni a.....ba. Az összidiotizmus fellegvárát.
galoeva
2023. január 27. 19:15
Márpedig az akkuk osztódással szaporodnak. "Eztet mindenki Tudhassa!"
Bájron
2023. január 27. 18:31
Mocskos kurva!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!