Magyarország nem áll háborúban Oroszországgal, a német külügyminiszter meg elmebeteg

2023. január 26. 06:45

Német, zöld – ez két olyan súlyos agybaj, ami együtt valószínűleg elég nemcsak Németország, hanem a világ elpusztításához is.

2023. január 26. 06:45
null
Paranoid Android
Paranoid Android
kiettemeg

„A német külügyminiszter és alkancellár tipikus példánya az ostoba, műveletlen, szeretethiányos, voluntarista ribancnak, aki primitív ideológiák bűvöletében él és egy koncentrációs tábor kápójának agresszivitásával küzd bármi ellen, amit elé löknek vagy azért amit kijelölnek a számára.

Hihetetlen, hogy egy ilyen fogyatékos senki ilyen magasra juthatott Németországban. De ha a többi kretént nézzük, aki hatalomban van arrafelé, ez egyáltalán nem meglepő. Annalena Baerbock butasága még a brüsszeli és nyugati politikai felsőelitjében is kiemelkedő. De miután egy agresszív nőről van szó, aki a pártja révén zsarolási potenciállal is rendelkezik, még ki se lehet rúgni, és nem lehet lecserélni valakire, aki nem ürít maga alá.

„Oroszország ellen vívunk háborút, és nem egymás ellen”

– mondta ez a barom.

És teljesen komolyan is gondolja. Nyilvánvaló, hogy a német politika ma pontosan ugyanannyira veszélyes Európára, mint 1914-ben és 1933 után.

Az amerikai befolyás és érdekek persze lényegesebbek most, mint akkor, de a német nemzetiségű hatékony elmebetegek ugyanúgy életveszélyesek, mint bármikor máskor. A németeket bármire rá lehet venni egy kis jól sikerült propagandával, és az Annalena Baerbockhoz hasonló agresszív és gonosz férgek, habár maguk a személyükben mindig sikeresen kerülik a közvetlen veszélyt, bárkit szívesen sodornak háborúba és küldenek mindenki mást a frontra.”

Nyitókép: MICHAEL KAPPELER / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mokány
2023. január 26. 16:53
Szicsasz
Dzsekvols
2023. január 26. 15:02
Köszönöm! Este utánajárok a másik kérdésnek.
Hoth
2023. január 26. 13:18
Ez egy termék...az agymosott kretén német társadalom terméke...ez van amikor megy mesekönyv irobol lesz politikus...pontosan csak azt folytatja amit civil életében...mesét sző...úgy hogy lövése sincs a körülötte levő világról..ilyenkor kellene egy politikus...nem ilyen inkompetens agyalágyultak...az oroszokat soha senki nem győzte le,és most se fogja..nem szeretem őket,nem vagyok orosz fan..nem érdekelnek..csak egy történelmi tényt említettem..sőt,azt is hozzátenném hogy még eddig senki se állt olyan messze a legyőzésüktől mint ezek szivárványba öltözött,nemi,meg minden egyéb identitáshiányos bohocok
Szabó Tamás
2023. január 26. 12:52
"..Hihetetlen, hogy egy ilyen fogyatékos senki ilyen magasra juthatott Németországban..." Nem hülye: egyszer mondták el neki, mennyivel több pénzt kap, ha politikusnak megy, mint a pornózás...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!