A mocskosszájú új NagyBlanka állítólag a tanáraiért állt ki a ország-világ elé trágárkodni

2023. január 21. 17:31

Gátlástalanul átgázol bárkin, akik a normalitást képviseli.

2023. január 21. 17:31
null
Velkovics Vilmos
Facebook

„A mocskosszájú új NagyBlanka állítólag a tanáraiért állt ki a ország-világ elé trágárkodni.

Szereplését senki nem kérte tőle, tanárai is inkább kellemetlennek érezték.

Most akkora lett az aggodalma, hogy beperli volt oktatóit, akikért ugyebár vállalta a megalázást.

Vagyis pontosabban csak provokált, hisz most tartja a markát. Jó sok pénzt követel, mondván megalázták őt.

És habozás, aggályok nélkül berángatja tanúskodni érettségi előtt a volt osztálytársait. Nem ismer se Istent, se embert, kegyetlenül átgázol volt barátain, oktatóin.

Két lehetőség van: vagy olyan végtelenül, tragikusan ostoba, hogy mások beszélnek a szájából (a Soros-szervezet, a TASZ »karolta fel«), vagy teljesen gátlástalan. Mások érdekeivel v. általában erkölcsi szempontokkal nem törődik; kíméletlen és féktelen.

Gátlástalanul átgázol bárkin, akik a normalitást képviselik.

És közben azt hiszi magáról, hogy ő Jeanne D'Arc.

A Korunk hősében Lermontov az orosz ifjúság egy tipikus képviselőjét ábrázolja.

Pecsorinnal az a baj, mint minden felesleges emberrel, hogy nem tud mit kezdeni az életével. Nincsen anyagi függősége, azt csinál, amit csak akar. Lenyűgöző szellemi képességekkel rendelkezik, csak mégsem használja ki őket semmire, pláne nem valami jó célra. Csak lődörög a nagy Oroszországban, és nincs semmi, ami vonzaná, életunt, és rövidesen meg is hal.”

***

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 138 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Xplorator
2023. január 25. 13:16
"Ennyike"? Ezt a melegüzemben is szoktad mondani ha a méreteidet vizsgálják? :)))) Ez viszont nem válasz ám, ha valaki bizonyítékot kér az állításaidra. Azt még egy magadfajta három elemit végzett nyugdíjas munkásőrnek is tudni kellene, hogy a bizonyíték olyasvalami, ami igazolja az állításodat. Na ilyent nem tudsz mutatni, csak röfögsz-böfögsz, meg hisztizel, mint egy 3 éves a homokozóban. Magyarországon az ellenzéki pártokban van az összes "büdös, mocskos komcsifióka" Pl. Dobrev, aki ugyebár apró antal onokája, gyurcsány, aki Kövérrel ellentétben tényleg kisz titkár volt: https://gondola.hu/kepek/nyitonagy/91698.jpg bauer tamás, a körömletépő ÁVO-s gyilkos fia, (https://mandiner.hu/cikk/20210120_szazeves_lenne_apam_az_avh_alezredese) horn, az ÁVO pufajkása (https://pestisracok.hu/horn-harcos-gyula-pufajkas-volt-vagott-lott-mint-bolond/)...stb. Látod, butaember, csak oda kell tenni egy-egy linket, tudod, ami mutatja azt az oldalt, ahol el lehet olvasni a bizonyító írásokat, látni a bizonyító képeket. "Ennyike" -hogy a szavaiddal éljek. De te még ehhez is ostoba vagy... :))))))))))) Persze ha akarnál se tudnál ilyen linkeket bekopizni, merthogy olyan, ami a te hazug, mocskolódásaidat igazolná, egyszerűen nincs... Vagyis: Rágalmaztál, hazudtál, mocskolódtál... Saját rátok kövült szarotokkal próbálva bekenni másokat... Ne rőlködj, nem megy...
citromosParizer
2023. január 22. 14:09
ez a buta csicska a római utcákra van ítélve, mint a Kucu (Blanka)! buta volt ő is, berántották balf.sznak, most meg nem tetszik neki, hogy a remélt politikai haszon, amitől könnyű életet várt, az meg nem jött. 5 percet kellett volna gugliznia, hogy megnézze a Kucu életútját, és a várható kimenetelét az ordenáré versének. ehhez is kevés volt...
nyugalom
2023. január 22. 13:04
A szülők? Lehet, a pénz kell nekik! Gretat is igy hasznaljak!
kbkbkb
2023. január 22. 12:40
A fiatal hölgy nem csak tettes, hanem áldozat is. Magától ilyen trágár beszédet nem mondott volna. Egy ország megutálta. Nem marad más számára, mint az emigráció. Tíz év múlva nézzünk utána. Lehet fogadásokat kötni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!