Készül-e a magyar kormány a világháborúra?

2023. január 19. 06:25

A magyar politikai elitnek – még az ellenzéknek is– már most el kell kezdenie a felkészülést egy lehetséges 3. világháború eshetőségére.

2023. január 19. 06:25
null
Nagy Attila Tibor
Nagy Attila Tibor
Facebook

„Készül-e a magyar kormány a világháborúra?

A 2010-es évek elején Orbánék nagy reményeket fűztek a BRICS-országok, tehát a nyugatitól eltérő modell sikeréhez, ám az elmúlt évtized komoly belső problémákat hozott felszínre Brazíliában, Törökországban olykor Kínában vagy Indiában is. Fenyeget az a veszély, hogy már megint rossz lóra tesz a magyar külpolitika, vagyis hogy olyan szövetségeseket keresünk tőlünk keletre vagy élre, amelyek nem eléggé erősek, possziblisek.

A magyar politikai elitnek – még az ellenzéknek is– már most el kell kezdenie a felkészülést egy lehetséges 3. világháború eshetőségére, még akkor is, ha komoly esély van az újabb világégés elkerülésére. De nem lehet eleve kizárni sem az újabb globális háborút, ezért az ellenzéknek a mostaninál tágabb gondolkodási rendszert kellene képviselnie.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csend
2023. január 19. 18:38
- Nagy Attila Tibor honvéd! - Parancs, őrmester elvtárs! - Mi a teendő atomvillanás esetén?? - Jelentem, jól megnézem, mert többet nem látok ilyet!
Namond
2023. január 19. 15:26
Ha a NATO és a Föderáció összecsap, vajon hol lesz az atomtöltetű eszközök lehullási területe? Belgium, Olaszország és Belorusszia, Ukrajna felett vagy felettünk?
Namond
2023. január 19. 14:49
A kormány nem, de a Hatvanpusztai birtoknak állítólag kétszintes pincéje van, autonóm gépészeti rendszerrel. A Befektetési Alap tulajdonosoknak pedig saját repülője vagy gyors hajója van.
jánosbácsi
2023. január 19. 14:29
A magyar kormánynak csak azt kell eldöntenie ,hogy az oroszok vagy a nyugati országok oldalán akár e belépni .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!