Legfeljebb Brüsszel reményei lehettek!

2023. január 17. 22:22

Nyilvánvaló, hogy az őket szponzoráló globális elit érdekeit szolgálnák.

2023. január 17. 22:22
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Legfeljebb Brüsszel reményei lehettek! Gyurcsányék hatalomra kerülése esetén nyilvánvaló, hogy az őket szponzoráló, szakértőkkel, logisztikai segítséggel, média támogatással és nem utolsósorban pénzzel ellátó, segítő globális pénzügyi, gazdasági és kulturális elit érdekeit szolgálnák amelyek közül talán legfontosabbak:

  • migránsok beengedése, letelepítése
  • nemzeti függetlenség fokozatos feladása és felolvadás egy brüsszeli birodalomban,
  • az LMBTQ lobbi nyomulásának elősegítése az oktatás, a kultúra területén.

Ez a DK küldetése, míg a nemzeti oldalé:

  • függetlenség
  • nemzetállam
  • a teremtett világ valóságának és a tudomány igazságainak védelme a józan ész nevében!”

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Namond
2023. január 18. 09:56
Orbán Viktor utolsó 56-os beszédében mondta; Mióta nemzeti kormánya van Magyarországnak, minden válságból erősebben jöttünk ki, mint ahogy belementünk. A miniszterelnöknek ezt az állítását azonban nem támasztják alá a gazdasági adatok, például a Visegrádi Négyek egy főre jutó GDP teljesítményében sereghajtók vagyunk, Lengyelország is megelőzött bennünket. Kivéve, ha Orbán a közelében tanyázó gazdasági kiskirályokra, udvari oligarcháira gondolt. A GDP-ből származtatott bruttó nemzeti jövedelemből (GNI) a multik összeszereldéi külföldre vitt jövedelme a 2013-as 1, 3 BILLIÓ forintról, 2021-re 2,3 billió forintra nőtt, az eltelt 10 év alatt, 2022-re vélhetőleg megduplázódott. Bizonyára igen hálásak ezért.
Namond
2023. január 18. 09:39
Mi lesz, ha a választók elgondolkoznak, hogy az orbáni "családalapú politika", miért csak a gyermekvállalást ösztönzi, és csak az anyáknak ad juttatást - SZJA kedvezményt, kedvezményes nyugdíjt, uniós iránymutatás szerinti szülési szabadságot. A férjeknek, férfiaknak miért - a woke feminácizmus miatt - nem? A férjek, férfiak, nagyszülők nem tartoznak a családhoz? Ez nem valami LMBTQ logika? Milyen életutat szán a magyar polgároknak a FIDESZ, aktív korukban a nyomott bérezés miatt a férfiak másod-harmad állás vállalásra kényszerülnek, mint Kádár idején? A dolgozó férfiaknak korai kiégés és elhalálozás, a firkászok, politikusok, ripacsok és politikai ideológusok kivételével, a sorsa? A nagyszülők, különösen a vidékiek elmagányosodása, kriminális kiszolgáltatottá tétele, öregek otthoni 5-8 éves sorállása, ápolóotthoni elhelyezés helyett, tömegszállás jellegű elfekvőkbeni ápolás és gondozás nélküli elhalálozása? Ez a Fidesz családpolitikája, 14. éve? A sport, politikai és kulturális rendezvényekre, Orbán arcfényezése miatt, költött billiók mellett? Az illegális migrációnak való ellenállás jelképes, ezrek szöknek át hazánkon és mennek Ausztriába, csak hát ez nem jelenik meg a médiában, az osztrák panaszokat elhallgatják. A határsértések, elrettentés nélkül folytatódni fognak. Szerbia, Bosznia Uniós csatlakozása az erőszakos migráció esetében csak annyit jelent, hogy a horda szabadabban kóborolhat át a határokon, ha már bejutottak. Ami folyik az nem határvédelem, csak hatósági jelenlét.
Namond
2023. január 18. 09:30
Hogy akarja a Fidesz Orbánja Magyarországot woke- és LMBTQ-mentesnek megőrizni, ha ezen ideológiák szervezetei, + a BLM, szabadon alapíthatnak civil szervezeteket, egyesületeket, alapítványokat? Attól lesz Magyarországot woke- és LMBTQ-mentes, hogy ezek a szervezetek ideológiáikat a nyomtatott és digitális sajtóban, irodalomban, oktatásban szabadon terjeszthetik, ellentétesen a bibliai tanításokkal? A legjobb orbáni plurális liberális elvek szerint ülhetnek örömünnepet, tarthatnak - egyházi helyett - LMBTQ körmeneteket? Amikre Orbán azt mondja, keresztényember türelemmel viseli és észre sem veszi ezeket? Nem lenne jobb, az alkotmányban tiltani a kereszténység ellenes ideológiák terjesztését, megjelenítését, megtiltva az ezeket propagáló, fennmaradásuk támogató civilszervezetek cégbírósági bejegyzését? A már bejegyzetteket felszámolni, vagyonukból kulturális hagyományőrző alapítványt létesíteni, netán az egyházak szociális munkáját segíteni?
Namond
2023. január 18. 09:29
Tett valamit a kormány az élelmiszer árak minden határon túli emelkedése ellen? Szabályozza a tisztességes ár, tisztes nyereség fogalmát, ellenőrizteti az árképzést a spekuláció és kapzsiság kiszűrésére? Autópálya-matricák vásárlására alternatív választási lehetőség nincs, 40 százalékos drágítása, ez esetben a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.-t, alias Mészáros Lőrincet, gazdagítja. Ezzel európa bajnokok lehetünk, mint az orbáninflációval. Jászai Gellért elnök-vezérigazgató közvetett tulajdona 50 százalék felett van a 4iG-ben, amely 232 milliárd forintos (625 millió eurós) tranzakcióval megvette a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. (mely egy Romániában bejegyzett holland cég tulajdona volt), szolgáltatási díját egyből 72 %-al emelte. Így készül az orbáninfláció és az adózatlan extraprofit. Netán Orbán dörzsöli a markát, hogy az orbáninfláció és a 27 %-os ÁFA, a nagy és kiskereskedőkre kivetett különadók segítségével visszaveheti a lakosságtól, még a cégtulajdonosoknak juttatott munkahelymegőrzési támogatást, utólag jogszabályt módosítva a nagycsaládosok autóvásárlása támogatását is, elvonva a lakossági megtakarításokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!