Sárgaház

2023. január 16. 06:08

A magyar miniszterelnök lételeme a hazudozás.

2023. január 16. 06:08
null
Juhász Dániel
Népszava

„Tudjuk, hogy a magyar miniszterelnök lételeme a hazudozás, a magyar emberek félrevezetése és butaságban tartása, de annyi agyalágyult, ellentmondásos zagyvasággal, amennyit legutóbb hallhattunk vagy olvashattunk tőle, viszonylag ritkán tisztel meg bennünket.

Magyarország pénzügyi tartalékai történelmi csúcson vannak – nyilatkozta a Kossuth rádióban. Vagyis annyi pénz van az államkasszában, mint még soha. Igaz, történelmi csúcson vannak az élelmiszerárak és az infláció is. De ha tényleg annyi pénze van a magyar államnak, amennyit még sosem láttunk, akkor vajon miért nem futja a költségvetésből az oktatási és más ágazatok dolgozóinak érdemi bérrendezésére, a kórházi adósságállomány rendezésére?

Brüsszel nélkül is felkel a nap, kukorékol a kiskakas itt nálunk - mondta ugyanott. Máskor meg arról beszél tettetett szomorúsággal, hogy ő szívesen adna több pénzt például a pedagógusoknak, de brüsszeli pénz nélkül nem lehet elindítani a tanárok érdemi bérrendezését. Most akkor hogy is van ez Brüsszellel?

És ha már Brüsszel, a kormányfő szerint a nemzeti konzultáció eredménye: a magyarok 97 százaléka elutasítja a brüsszeli szankciókat. Azokat, amelyeket Orbán is egytől egyig megszavazott. Egy olyan konzultáció alapján, amit 1,4 millióan töltöttek ki. Most hirtelen vagy nagyon lecsökkent a magyar népesség, vagy csak annyi van, hogy Orbán számára ez az 1,4 millió kitöltő jelenti egész Magyarországot. A többiek le vannak szarva.

Nem engedjük, hogy magyar diákok kárvallottjai legyenek bármilyen brüsszeli döntésnek - reagált arra az EU-s határozatra, amellyel kizárták a Fidesz által elfoglalt 21 “alapítványi” egyetemet az Erasmus programokból. Csakhogy a magyar diákok nem Brüsszel, hanem az Orbán-kormány kárvallottjai már hosszú évek óta. Most azért kell szívniuk, mert fideszes csinovnyikok szeretnék kilopni az uniós pénzeket az egyetemekről. Néha olyan, mintha Orbán nem a rádióban, nem a magyar emberekhez beszélne. Hanem egy kedves, fehér köpenyes asszonysághoz a sárgaház napfényes udvarán.”

Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2023. január 16. 19:01
"A magyar miniszterelnök lételeme a hazudozás." )))))))))))) Mondja mindezt az ország leggyalázatosabb hazudozó, hazaáruló, magyarellenes rühes alkoholista Gyurcsány fenekéből kikandikáló Dánielke aki az egyik legaljasabb hazudozó büdös komcsi újság férge.
Szőke Ciklon
2023. január 16. 18:00
Hol kallódott 16 évig ez a cikk? Kinek a fiókjában találtak rá?
csulak
2023. január 16. 17:47
Nepszarra ehhez mit szolsz, mert meg mindig aktualis minden szava : https://www.youtube.com/shorts/Jp0dp2lKZkI
Hatvanibek
2023. január 16. 17:06
Már bocsánat ez a fiatalember újságíró ? Ja bocsi Független Objektív Sajtó munkatársa röviden FOS!!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!