Nekem aztán nem fáj, ha Dnyipro polgármestere elküldi Orbánt oda, ahová való

2023. január 31. 14:23

Ha Dnyipro polgármestere azt szeretné, hogy Ukrajna Európa felé tartson, ne Orbán színvonaltalanságát lője be mértéknek.

2023. január 31. 14:23
null
Gyöngyösi Márton
Gyöngyösi Márton
Facebook

„Azért, mert Orbán Viktor és bandája erkölcs és stílus tekintetében is egy harmadik világbeli porfészek ostoba diktátorának szintjén érzi jól magát, nem kell őket követni oda.

Az Orbán elleni indulat érthető, nekünk aztán nem kell magyarázni. Viszont ő – bármennyire is ezt állítja – egyáltalán nem egyenlő a magyar néppel.

Nekem aztán nem fáj, ha Dnyipro polgármestere elküldi Orbánt oda, ahová való. Az viszont nemcsak Magyarországgal, de az ukrán zászló alatt harcoló kárpátaljai magyarokkal szemben is méltatlan, ha érdemtelenül az egész magyar nemzetet pocskondiázzák.

Népeket sértegetni az Orbánok és Putyinok szokása. Európában viszont az ilyen mindig visszatetsző. Ha pedig Dnyipro polgármestere valóban azt szeretné, hogy Ukrajna Európa felé tartson, és jobban menjenek a dolgai, mint Magyarországnak, akkor ne Orbán színvonaltalanságát lője be mértéknek.

Ettől függetlenül Orbán Viktor egy oroszbérenc, saját hazájának és európai szövetségeseinek árulója, aki egész Magyarország hírnevét teszi kockára. Alig várom, hogy az EU végre föleszméljen, és ugyanolyan szankciók alá vonja ezt az embert, mint orosz gazdáit.”

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Frakk a macskák réme
2023. február 02. 21:08
Kevés aljasabb politikus van, mint Gyöngyösi.
nuknuk
2023. február 01. 10:16
Ez ugye a Jobbik (egy magyar "nacionalista" párt) képviselője. A magyarokat irtó elnyomó ukránokat támogatja. Kik azok a barmok, akik erre a hazaáruló mocskos geci Gyöngyösire szavaznak?
states
2023. február 01. 07:52
A senki, akin még az sem segít, ha hol náci, hol komcsi, senki marad.
zakar zoltán béla
2023. január 31. 21:35
Nyálába fullad, ki mindig forog, mert a centrifugális erő nem engedi, hogy leköpje saját magát...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!