Maffiabaloldal

2023. január 25. 14:06

Bármilyen fájó, ki kell mondani, az Európai Parlament minden hitelét elveszítette, miután kiderült, tele van korrupciós ügyekkel.

2023. január 25. 14:06
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Nemzet

„Eurószázezrek táskákban, bőröndökben, ágyneműtartókban, lecsukott, meggyanúsított, vádalkut kötő magas rangú volt és aktív politikusok, szakszervezeti vezetők, apák és keresztapák. Akár egy megtörtént eseményeken alapuló maffiafilmben. Pedig mindez csak hevenyészett válogatás az Európai Parlament baloldalának vérlázító korrupciós botrányáról szóló hírek kulcsszavaiból. És íme a legújabb, a mikulásos boríték, amelyben lazán elfér kenőpénzként ötvenezer euró. A mi nokiásdobozunknak kifinomultabb, européer változata. A gurulós bőrönd kicsit suttyó, de a brüsszeli korrupciós botrány fő gyanúsítottjának, Antonio Panzerinek mégis van stílusa, ha számomra ellenszenves is.

Ám stílustól függetlenül döbbenetes az a gátlástalanság, amit a belga hatóságok nyomozása a szemünk elé tár. Bármilyen fájó, ki kell mondani, az Európai Parlament minden hitelét elveszítette, miután kiderült, tele van korrupciós ügyekkel. A baloldali többség jobban hasonlít egy szervezett bűnözőkből verbuválódott bandára, mint a közjóért munkálkodó felelős politikusokból álló képviselőcsoportra. Ki tud ezek után komolyan venni egyetlen határozatot, javaslatot, döntést egy olyan testület részéről, amelyik elvtelen, kilóra megvett brigantikból áll, akiket egyáltalán nem érdekel az európai emberek véleménye, akarata, csak az, ki ad több pénzt szavazataikért cserébe?

Ne feledjük el azt sem, hogy ennek a bűnbandának több tagja előszeretettel vett részt hazánk lejáratásában. Dagadó erekkel a nyakukon fröcsögték tele többször a nemzetközi közvéleményt azokkal a nyilvánvaló hazugságokkal, sunyi csúsztatásokkal, amelyeknek köszönhe­tően ma ott tartunk, hogy visszatartják a nekünk járó pénzeket. A legcinikusabb eleme ennek a rágalomhadjáratnak, hogy éppen ezek a korrupt gazemberek papolnak rendszerszintű korrupcióról Magyarországot illetően, ők vádolják a kormányt, hogy átláthatatlan módon kezeli az uniós forrásokat, veszélyeztetve ezzel a közös költségvetés érdekeit.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pipa89
2023. január 26. 08:27
A legnagyobb problémánk mégsem ez, hanem az, hogy nem lesz alternatíva, mert a SZUPERTŐKÉS HÁLÓZAT 10 vagy 15 parlamenti többséget is ki tud állítani azzal, hogy simán felvásárolja a többséget, a Bizottságba pedig a saját megvett fináncpolitikusait állítja. GAME OVER ODA MI HELYBŐL A VESZTESEK OLDALÁN VAGYUNK!
Namond
2023. január 25. 21:47
Ó Totó kutya a hazai korrupció túlnyúlik a parlamenten. Hogy van az, hogy a nyomozók által talált és lefoglalt adathordozókat az ügyészség megsemmisít, bizonyítékként kezelés vagy a tulajdonosnak visszaadás helyett? Más esetekben a bizonyíték tárból eltűnik, adattartalma letörlődik, a DNS minta szennyeződik?
galancza
2023. január 25. 20:36
Ottó! Jót írtál, igazad van, de mond meg Bayernak, Szentesinek, hogy a Magyarországot hazugságokkal lejárató itthoni és külföldi balos bűnbandának a tevékeny részese volt tégéem egész életében.
18.0 fok
2023. január 25. 19:01
bezzeg volner, schadl, mengyi, simonka, fehér és a többi gazember elszigetelt eset, ugye ottóka? magatokról nem mondanál ki ilyesmiket, ugye ottóka?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!