Ha egy egyházhoz köthető személyről derül ki hasonló, akkor az egész dollármédia fújja a sztorit hetekig

2023. január 25. 07:48

A legfontosabb tanulság: ne higgyünk a dollármédiának!

2023. január 25. 07:48
null
A kopasz oszt
Facebook

„Azért hozom ide ezt, mert ha egy egyházhoz köthető személyről derül ki hasonló (akár a takarítóról), akkor az egész dollármédia fújja a sztorit hetekig. Most azonban hiába kerestem náluk, sehol nem találtam ezt a hírt. (Az elején leszögezem, hogy nem állítom és még a lehetőségét sem vetem fel annak, hogy a homoszexualitás vagy bármilyen más nemi identitás kapcsolatban lenne a pedofíliával.)

Pedig itt aztán fontos lenne a tényszerűség, mert miközben nekik köszönhetően elterjedt egy gusztustalan hazugság az egyházi személyzetről, az igazság ennek a teljes ellentétje.

Az NCA 2015-ös felmérése alapján a pedofil büncselekmények a gyermekorvosok, gondozók és tanárok körében a leggyakoribb és ez egyszerűen – és logikusan – azért van, mert a pedofilok olyan munkát választanak, ahol gyerekekkel érintkezhetnek.

De a legfontosabb tanulság: ne higgyünk a dollármédiának!”

***

Nyitókép: Ficsor Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Coupdetat
2023. január 25. 20:45
Okos nem vagy, hülyéből nélküled is van bőven, húzz el a repedt faszra !
Secnir
2023. január 25. 17:57
Azért hozom ide ezt, ... hiába kerestem náluk, sehol nem találtam ezt a hírt. (Az elején leszögezem, hogy nem állítom és még a lehetőségét sem vetem fel annak, hogy a homoszexualitás vagy bármilyen más nemi identitás kapcsolatban lenne a pedofíliával.) -nos, én sem találtam, de máshol sem nagyon. lehet, hogy azért, mert egy kisváros újságja, aminek a híreit a mainstream nem vette át? "Pedig itt aztán fontos lenne a tényszerűség, mert miközben nekik köszönhetően elterjedt egy gusztustalan hazugság az egyházi személyzetről, az igazság ennek a teljes ellentétje." :D még ha értené, amit ír...
mokány
2023. január 25. 14:22
Goebbels : ....
Coupdetat
2023. január 25. 14:17
Pedofidesz ........
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!