Idefigyelj Czeglédy, te doktorok Bubója!

2023. január 06. 08:04

Az unásig ismételt balos hergelés csúcsproduktumát sikerült megalkotnia az árnyékkormány szimpatizáns Czeglédy Csabának.

2023. január 06. 08:04
null
Bognár Zsolt
Bognár Zsolt
Facebook

„Czeglédy Csaba, ha éppen nem a Bíróságon tölti drága idejét, akkor a magyar miniszterelnök és felesége, Lévai Anikó olaszországi étkezéseinek árait rendezgeti kis négyzetkockás papírján, részletesen elkülönítve az egyes tételeket egymástól.

Legfrissebb bejegyzésében a pályát tévesztett DK-s könyvelő doktor imigyen fakadt ki „Megnéztem az étterem árait, nagyságrendileg - ha nem ittak valami nagyon drága bort - 80.000 forintba került az ebédjük.”

Az unásig ismételt balos hergelés csúcsproduktumát sikerült megalkotnia az árnyékkormány szimpatizáns Czeglédy Csabának akire, mint köztudott, hogy, hogy nem, de a gyanú árnyéka vetődött, egy mintegy 6 milliárdos összegű költségvetési csalás ügyében.

Vélhetően a DK-s Bubó doktor csak akkor tudná nyugodtan álomra hajtani a fejét, ha a miniszterelnök és családja minden külföldi útja során reggelire, ebédre és vacsorára kizárólag az otthonról hozott kis uzsonnás dobozból ennék a zsírosdeszkát és hozzá jelen esetben a római Trevi-kútból a tenyerükből szürcsölve innák a vizet. Gyanús emberünk talán még ebben az esetben is papírra vetné, hogy nem az olcsóbb kenyér volt Orbán szalvétájában és vélhetően nem sertészsírral, hanem hízott libazsírral volt megkenve a porció, amit onnan tud, hogy a kukából kivette a kidobott szalvétát és megízlelte, megnyalogatta, hogy perdöntő bizonyítékkal rendelkezhessen.” 

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mai nap
2023. január 06. 18:18
Ideje lenne már elkülöníteni a nyomorult sz.rházit a rendes emberektől.
béka
2023. január 06. 16:19
Ez a kö.....g az árnyékkormány igazságügyi miniszteri posztjára hajt .
Lajoss
2023. január 06. 14:10
Zsolti,nyugi,bárcsak a római lakoma lenne a legnagyobb probléma a csutival..
Ernie Pantuso
2023. január 06. 12:47
Legyünk őszinték és gyakoroljuk önkritikát. Ez a Fidesz szégyene, hogy ez, meg a Bolgár Tehén a szemkilövető Feri, a Koküs Lackner, a BitCoin bányász Niedermüller, a Faszkiverő Gréczy, a többmilliárd forintot elsikkasztó CsehKatka, a Donáth Pedofil apja, A mutyizós FKF vezér, meg az inkompetens Karácsony még szabadlábon vannak. Kezdem megkérdőjelezni, hogy jó helyre raktam az X-et tavaly. Ha nem raknak rendet hamarosan akkor sokan el fognak szavazni a Fidesztől.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!