A per

2023. január 20. 13:16

Ez a szerencsétlen hülyegyerek arról beszél, hogy ő nekilát „visszatolni a határokat”.

2023. január 20. 13:16
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„Mikor megláttam a címet, nagyobb tétekben mertem volna fogadni, hogy néhány sorral lejjebb vagy a TASZ vagy az AI betűszóval fogok találkozni.

Nyertem.

Ez a szerencsétlen hülyegyerek meg arról beszél (mert arról beszéltetik), hogy ő nekilát »visszatolni a határokat«.

Amúgy nagyon izgalmas kis per lesz ez – éppen fordítottja a kafkai parabolának.

»Valaki megrágalmazhatta Josef K.-t, mert noha semmi rosszat sem tett, egy reggel letartóztatták.«

Ez a kafkai világ. Ma már másképpen van. Ma így van:

»Josef K. megrágalmazta a HIVATALT, aztán fel is jelentette, bár a HIVATAL semmi rosszat nem tett, csak ragaszkodott a normalitáshoz.«

Ez a modern kafkai világ. A középszerűség apoteózisa, a gyenge, a romlott, a semmilyen emberi minőség piedesztálra emelése.

A TASZ, AI meg az összes többi pedig ennek a világnak a titkosrendőrsége és besúgó-hálózata. Egészen addig, ameddig hagyjuk, és nem számoljuk fel ezt a beteg, ocsmány világot.”

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 236 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dönci5
2023. január 24. 16:48
MONDJA EZT EGY BAJERUZSÓT NEVŰ TRÁGYADOMB, BŰZLŐ PÖCEGÖDÖR, EGY GENNYLÁDA, EGY MOCSKORS ROHADÉK SZAR TAHÓ...
Kickbox
2023. január 22. 00:40
Megszólalt BayerGyagyi aki a FIDESZ pénzén "újságíró". Dolgoztál te valaha te Fideszes Gagyi? Te az újságírók szégyene vagy! Eltartod magadat a Magyar Állam pénzén és gyűlöletet szítasz a magyarok között. Gondolkodj el!!!
csulak
2023. január 21. 18:30
Nomentum nevelte semmirevalo, tragar lany, aki karriert tud majd csinalni a Soros berkekben !
cinkegolyó
2023. január 21. 16:33
Tisztelt normálisan gondolkodó fórumtársak. Van egy cikk, de sajnos néhány ballibsi -pl Tommaso, dezilluzionista, stb-értéktelen és érdektelen hozzászólásai annyira elviszik a témáról a figyelmet a semmitmondó, a témához nem illő, vagy trágárkodó, irritáló beszólásaikkal-nyilván szándékosan- hogy a legtöbb normális fórumtárs ezekkel folytat párbeszédet, ahelyett, hogy a témánál maradnának. Ezek a fórumrongáló libernyákok pont ezt akarják elérni, hogy tönkretegyék a fórumot. Ne hagyjuk. Nincs jogom, hogy beleszóljak a fórumtársak dolgaiba, de ha normális párbeszédet akarunk, akkor ezeknek nem kellene válaszolni, legfeljebb lehet nem tetszikelni a hozzászólásait, mert ha válaszolunk rá, akkor legyőzhetnek a negatív, trágárkodó rutinjukkal. Magam részéről már el sem olvasom ezeket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!