Jak, Jakabb, legjakababb

2023. január 04. 06:08

Nem értem, mit hepciáskodtok?

2023. január 04. 06:08
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog

„Nem értem, mit hepciáskodtok? Világmegváltás közben ki ér rá helyesírással pepecselni?”

 

Hont András Jakab Péternek: job let vona , ha elenörzik mielöt ki rakod

Jakab Péter készített egy Facebook-posztot arról, hogy drágulni fog a benzin szerdától. A posztjában sorosozott, ispánozott, vármegyézett egy kört, valamint jövedéki adózott és az új pártját is reklámozta, de nem ez a lényeg. A lényeg a kép: sikerült ráírni a képre hatalmas betűkkel, hogy „továb drágul...".

 

Nyitókép: Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ki a fasza gyerek?
2023. január 05. 15:14
Zsotya, a mondatodat a magyar helyesírás szabályai szerint így írjuk: "Nem értem, mit hepciáskodtok." Esetleg: "Nem értem: mit hepciáskodtok?". Na, de úgy, ahogy te írtad, úgy biztosan nem. Egyem azt a turbómagyar szádat.
Rigor_mortis
2023. január 05. 13:37
Azért nem ártana magyarul tudnia annak, aki mást a hejjesírása miatt kritizál! A száján szaró elvtárs se tud, mert, ha a "jak"-ot fokozza, akkor nem "legjakababb", hanem legjakabb lenne a helyes (tudom, így nem jön ki a "fergeteges" poén...).
Lajoss
2023. január 04. 16:39
..és a fideszes álamfő..Bruhaha
Hatvanibek
2023. január 04. 15:27
És ez az ember történelem tanár!? Még szerencse, hogy nem magyar nyelv és irodalom, meg az a szerencse, hogy nem tanít!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!