Gyöngyösi, a szar alak

2023. január 22. 16:07

Igazi náci-komcsi.

2023. január 22. 16:07
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„Navracsics Tibor »az elmúlt nagyjából tizenöt évben tökélyre vitte a fanyalgó arccal nyenyergő fideszes figuráját« – írja Gyöngyösi Márton.

Az a Gyöngyösi Márton, aki az elmúlt nagyjából tizenöt évben tökélyre vitte a lárvaarccal hazudozó fasiszta-kommunista jobbikos figuráját. Gyöngyösi von haus aus ilyen. Ilyenné tette a közeg, ahol szocializálódott, ahol (azt hitte) lett valaki.

Igazi náci-komcsi.

Ezek öltöztek át az Andrássy út 60-ban nyilasból ávóssá. Gyöngyösi a szemét, szar alak prototípusa. Navracsics Tibor »az elmúlt nagyjából tizenöt évben tökélyre vitte a fanyalgó arccal nyenyergő fideszes figuráját« – írja Gyöngyösi Márton.”

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 168 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tartarossz.blog
2023. január 24. 12:12
Ennek a sötét Bayernak halvány lila gőze fingja sincs hogy a komcsiknak a tőkéhez nincs köze, biztos magából indul ki, amikor elégette az MSZMP-s tagkönyvét a többi majomparádéval együtt és a sok volt komcsiból és funkcionáriusból a rendszerváltás napján hamar a felelősségrevonás és a tőkés fasiszta államokra jellemző beteges kommunista üldözés árnyaitól túlkompenzációba menekvő félelemtől reszkető, magaalá befosott komcsik ellen gyűlölködő kisstílű komprador burzsoá pincsikutya lett. József Attila proletár költő és zseni volt Ő megfellebbezhetetlen csillag a magyarság egén. József Attila: FARSANGI LAKODALOM Tőke és Fasizmus jegyesek Minden külön értesítés helyett. Kuka kakuk mekegett, kis göndör domb röfögött, mosoly szállt az érre s a kiázott fák töve sárga foggal röhögött a lakzi hírére. Lám, lám. "- Édes úrnőnk házasul! Hé munkás! Hé bércseléd! Meghívott a tőke! Itt a levél, legalul napszám-pengő a pecsét - kétség nincs felőle!" Lám, lám. "- Görbe karónk meghízott! Kolbász lesz belőle, ám paraszti bendőbe! Napszámos is inni fog - sárga bor a láthatár, pezsdül erjedőbe!" Lám, lám. "- Kiki ezer egeret kap a mezőn - fogja meg! Jó lesz egyelőre, az idén, hogy spájz legyen s hogy ne álljon üresen a kamra jövőre!" Lám, lám. "- Mert a tőkés uraság nem az ördögök menye; ég a főkötője! Ezért áll a napvilág helybe, mint a jegenye viharos időbe." - Lám, lám. 1930. nov.
ozdiszatir
2023. január 24. 09:08
Takarodj már bayerzsóti ..muhaha... Te meg az apád volksbundista, karszalagos kabátját cserélted le kommunista golyóstollra....muhaha.... Aztán az ötös számu párttagkönyvet kiváltva bekaptad orbán faszát KAMUBÓL, mert a fizetésedet meg a kommunisták adták a NÉPSZABADSÁGNÁL...muhaha...és te beszélsz?
Isten jobb keze
2023. január 23. 21:52
Milyen szánalmas, és egyben nevetséges is , amikor a komcsi, komcsizik! Xdxd nagyon jól tudjuk hogy a Fidesznél nincs nagyobb komcsi párt ma a parlamentben! Buta bayerzsótyika Xdxd
Lajoss
2023. január 23. 15:47
Zsozsó,a szar alak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!