Térkövet minden zöldfelületre! – Egyszer már bevált, miért ne jöhetne be többször?

2022. december 16. 10:16

Karácsony Gergely nagyon büszke a csupa szürke kővel borított Blaha Lujza térre, talán érdemes volna életvitelszerűen ezzel foglalkoznia.

2022. december 16. 10:16
null
Rőfös Géza
Kontra

„Önök is biztos ismerik azt a büszkeséget, amit egy általános iskolai tanulmányi verseny harmadik helyezettjeként érez az összességében nem különösebben okos és szorgalmas, egy tantárgyban azonban mégis kiemelkedő kisdiák.

A szülők megkönnyebbülten felsóhajtanak, hogy lám, mégsem teljesen reménytelen a csemete, talán még viszi is valamire. Az osztályfőnöki órán kihívják a táblához, és szóbeli dicséretben részesítik, az igazgató talán még egy jutalomkönyvvel is díjazza a sikert.  Másnapra azonban a kérészéletű dicsőség már elhalványul, és az élet megy tovább. Baj akkor van, ha ennél komolyabb teljesítmény a soron következő 25-30 évben már nem kerül le az asztalra, viszont még fiatal felnőtt korában is előszeretettel dicsekszik vele, hogy ötödikesként dobogós volt a megyei földrajzversenyen. Talán még az önéletrajzába is beírja.

Ez utóbbi viselkedésmintát követi szeretett, jobb sorsra érdemes fővárosunk első embere, a szerény képességű, de tinédzseréhez hasonló testalkata és bárgyún jóindulatú, micimackós ábrázata miatt nehezen utálható Karácsony Gergely is.

Átadták a felújított Blaha Lujza teret.

Másfél év és több mint három milliárd forint után kétségtelen tény, hogy most már másképp szar hely a Blaha, mint korábban volt.

Kevésbé mocskos (egyelőre) és átmenetileg a herbálos-kannásboros rezidensek sem próbálnak járókelőket zaklatva kezdőtőkét szerezni a következő palack koccintós beszerzéséhez. Mindezt szeretve tisztelt főpolgármesterünk intézte nekünk, Facebook-profiljának tanulsága szerint legalábbis az érdem és elismerés nagyobbik része őt magát illeti.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palmimi85
2022. december 17. 10:17
Mindenki azelőtt fotózkodik, amit meg a akar emlékként tartani, mint pl. a Fujival a háttérben, vagy a Taj Mahallal, de nem megyek messzire, Hazánkban a jobb érzésű külföldiek a Lánchíddal, az liberális ifjuság a romkocsmákkal, kinek mi tetszik vagy mi fontos! KaliGeli jól fog mutatni az örökkévalóságnak egy budi előtt a "vadonatúj", csupa zöld Blahán... Soha jobbat!
csulak
2022. december 16. 16:01
KamuGeri zoldpolitikaja a betonozas !
zsanett-kúnrum
2022. december 16. 12:31
szerintem azzal a rozsdamentes kinti budival mindenhol jobban járnánk
fado
2022. december 16. 11:25
Blaha Lujza téri terkősivatag. Szép munka volt Gelgő
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!