Amit a Jámbor-féle bolsevik rohadékok soha nem fognak megérteni

2022. december 12. 06:27

Miért kell mindig türelemmel megérteni ezeket a kunbélákat?

2022. december 12. 06:27
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„Amit a Jámbor-féle bolsevik rohadékok soha nem fognak megérteni. Már csak az a kérdés, nekünk miért kell mindig türelemmel megérteni ezeket a kunbélákat…

Muszáj mindig megértenünk? Muszáj mindig eltűrnünk? Vagy netán legközelebb merünk megfelelően reagálni végre? Úgy, hogy a disznóarcú Jámbor Cucuval kezdjük?”

Nyitókép: Jámbor András Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 158 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senki99Alfonz
2022. december 15. 14:24
Ezt a tömény fasiszta mocskot, ami itt felbugyog egy virtigli fasiszta uszításra ... Nem poszt-, nem új- vagy neo-, hanem az igazi, vegytiszta, magyar. Itt soha nem lesz változás.
Gyzoltan
2022. december 12. 21:06
Ott érvényesül csak igazán, meg az utcaseprésnél, a spirói rasszista kifinomultság okán...
Lajoss
2022. december 12. 16:58
A Farkas Flóri megúszta a milliárdos tolvajlást..ez a fidesz-Magyarország.
II.baljoska61
2022. december 12. 15:30
Nincs itt semmi látnivaló, kérem! Kocában túltermelődött a sz@r, és szokásos módon a száján folyt ki... A csürhementalitás nyilvánul meg ebben a szövegében is, mint minden gyáva véglénynek. Csak többes számban mer írni, nem a saját nevében. Oda kell állni Jámbor elé Koca! Face to face! Majd elmeséled, hogy milyen volt.. Ha lesz érkezésed.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!