A házmester nyaljon sót

2022. december 15. 20:04

Kövér László fél évre megvonta az LMP beléptetési jogát.

2022. december 15. 20:04
null
Szabó Tímea
Szabó Tímea
Facebook

„Kövér László fél évre megvonta az LMP beléptetési jogát a parlamentbe a Tanítanék akciója miatt. A Párbeszéd felajánlja, hogy ebben az időszakban az LMP minden vendégét belépteti. A házmester meg nyaljon sót.”

Kövér László megvonta az LMP-frakció beléptetési jogát

Fél évre megvonta az LMP-frakció minden beléptetési jogát az Országgyűlés elnöke, miután beengedték az Országház karzatára a Tanítanék Mozgalom aktivistáit az egyik ülésnapon - közölte az LMP sajtóirodája pénteken az MTI-vel. Közleményükben azt írták: a Fidesz az elmúlt hónapokban sokadszorra bizonyította, hogy nem megoldani akarja az ország legsúlyosabb problémáit, hanem egyszerűen eltagadni; mindent megtesznek, amire lehetőségük van, hogy elhallgassák a pedagógusok kiábrándító helyzetét, és az ebből következő tiltakozásokat.

Nyitókép: MTI/Kovács Attila

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Anonymtalan
2022. december 17. 11:27
Timi-kém te meg nyaljál elemi céziumot!
Booboo
2022. december 17. 08:19
Te meg nyald ki a seggét...
Csigorin
2022. december 16. 18:15
es ezek torekszenek parbeszedre LOL
HZ72
2022. december 16. 17:43
Komcsi-náci buzi-geci hazaáruló féreg vagy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!