Auf Wiedersehen!

2022. december 01. 22:13

Úgy néz ki, ez a háború is bukó, hiába minden karszalag és Ügy.

2022. december 01. 22:13
null
Megadja Gábor
Megadja Gábor
Facebook

„Úgy néz ki, ez a háború is bukó, hiába minden karszalag és Ügy.

Ebből majd tanulnak és megváltoznak.

Hahaha.

Auf Wiedersehen!”

Nyitókép:Christian Charisius / DPA / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kujon
2022. december 02. 18:36
Mit ad meg Gábor? :D
szabadib
2022. december 02. 13:14
Két buzi focista beszélget:) -imádom mikor gólt rúgok.. -miért? -mert egyszerre 10 pasi ölel át:P -áhh az semmi.. ... -miért? -mert amikor kihagyom a 11est egyszerre 1000 ember ordibálja hogy "Lófasz a seggedbe!"
dezilluzionista
2022. december 02. 12:19
Pitiánerkedés.
..--..
2022. december 02. 10:37
-zsoltkom- "Úgy néz ki, ez a háború is bukó, hiába minden karszalag és Ügy." Ez a háború nyilván nem bukó, mert Mo. a német hadiiparnak egy alvállalkozója. Például. A német szivárványos karszalag mottója és ügye ott simogatja Orbán jellemét... és persze minden viszolygás nélkül, ahogy a német autóipar (Orbánia GDP alappillére) munkát ad a magyar munkásoknak. Most éppen nem akar Orbán a németek seggéből sem kimászni... vallásos szabad akaratból. Simán egy buzinagy szivárványos karszalagnak néz ki Orbán... és szemmel láthatóan jól is esik neki. Olyan erotikusan duzzadt is a szája... az Orbán nagyajak hozzá. A nagy súrlódás miatt, nem használ síkosítót.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!