Németországban már a migrációs hátterű emberek sincsenek biztonságban az új bevándorlóktól

2022. december 07. 16:20

És a szociáldemokraták most készülnek könnyített állampolgárságot adni több százezer migránsnak.

2022. december 07. 16:20
null
Kontra
Facebook

„Egy eritreai menedékkérő minden ok nélkül megkéselt két tizenéves diáklányt egy németországi kisvárosban. Fényes nappal, az utcán. Minden előzmény nélkül odalépett a két lánykához és késsel súlyosan megsebesítette őket. A fiatalabb áldozat (13) túlélte a támadást, idősebb barátnője (14) belehalt sérüléseibe.

A lányok egyébként török származásúak voltak, ennek azonban semmi jelentősége nincs. Az eritreai támadó válogatás nélkül ölt.

A sajtó meglehetősen óvatosan kezelte az ügyet, napokig húzták az időt, amíg ki merték mondani, hogy az elkövető eritreai benvándorló.

Németország oda jutott, hogy már a migrációs hátterű emberek sincsenek biztonságban az új bevándorlóktól. És a szociáldemokraták most készülnek könnyített állampolgárságot adni több százezer migránsnak. Akkor majd legalább nem kell azzal szembesülni a hírekben, hogy a migránsok erőszakos bűncselekményeket követnek el Németországban. Csak német állampolgárok közötti leszámolásokról beszélhetünk majd.”

Egy eritreai migráns követhette el a németországi késes merényletet

Mint arról a nap folyamán már beszámoltunk, két, iskolába tartó gyereket támadott meg hétfőn Illerkirchbergben egy férfi, egyikük később a kórházban, mindössze 14 évesen életét vesztette. A támadást követően rövid időn belül elfogta a feltételezett elkövetőt a rendőrség, mely nagy erőkkel vonult a kisvárosba.

Nyitókép illusztráció. Fotó: Yuri Cortez / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
need-info
2022. december 08. 20:49
Addig nincs baj, amíg egymást gyilkolják, az őslakosokat hagyják békén. Persze ez már csak álom, a valóság az, hogy a pár évtized és már a fehér ember olyan ritka lesz arrafelé, mint a fehér holló.
pintyőke
2022. december 08. 09:56
"...már a migrációs hátterű emberek sincsenek biztonságban az új bevándorlóktól." "A lányok egyébként török származásúak voltak, ennek azonban semmi jelentősége nincs." Dönts már el, mit akarsz mondani, pojáca!
smnl
2022. december 08. 09:09
Kell a szavazat, az ára nem számít!
mondeos
2022. december 07. 19:46
Írtam én ezt már, de bemásolom megint.Elnézést , aki már olvasta: Figyeljetek! Elmondom mi fog történni közép és hosszú távon. Nyugat Európát elárasztották migránsokkal, bízva abban, hogy ezzel megnövelhetik a liberális/bal oldali szavazók számát.Ez végzetes tévedés, mert amint jelentősen megnövekszik a számuk, már nem a kívánt pártokra fognak szavazni, hanem megalapítják majd a saját iszlamista stb pártjaikat. Mindezek mellet, mivel dolgozni nem fognak, viszont szaporodási rátájuk exponenciálisan növekszik,ezért eltartásuk óriási kiadásokat jelentenek, ami miatt szabadulni szeretnének tőlük. Vissza már nem küldhetik őket, ezért a következőt fogják csinálni: A szegényebb Uniós országokban, mint pl Magyország,olcsó ingatlanokat, lakásokat fognak venni nekik és ide fogják telepíteni őket.Mégpedig azzal ösztönözve, hogy ha ezt elfogadják és költöznek, akkor 2-3 évig segélyben fognak részesülni.Ebben nagy segítségükre lesznek a hazai mindenféle NGO meg ilyen olyan neoliberális alapítványok.Arra persze szigorúan ügyelni fognak, hogy ezen ingatlanok minél távolabb legyen saját pl belpesti lakóhelyüktől.Tanuljanak csak toleranciát a vidéki sudri bunkók! Mi pedig semmit sem fogunk tudni tenni,mivel már Uniós állampolgárok lesznek és oda mennek ahová csak akarnak.Pláne ha ingatlannal és jövedelemmel rendelkeznek. Ekkor fog először komolyabban felmerülni, hogy ki kell lépnünk az Unióból. Nagy összegben nem mernék fogadni, hogy ez suttyomban nem működik még. Emlékezzetek erre amit most ide leírtam!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!