A Blaha újra Pest találkozóhelye

2022. december 11. 15:04

...immár minden korábbinál zöldebb és barátságosabb.

2022. december 11. 15:04
null
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„Ha az időjárás engedte volna, már tegnap utcabál lett volna a Blahán, a budapestiek azonnal birtokba vették a megújult teret, ami pont ezért készült. Azok, akik csak a lakájmédiából tájékozódnak, azt hihetik, nincs zöldfelület a téren, azok viszont, akik arra járnak, láthatnak 89 fát, 1000 négyzetméternyi zöldet. Azok, akiknek csak a propagandasajtó jut, azt hihetik, nincs közvécé a téren, akik arra járnak, láthatják, hogy van, miként lift is, akadálymentesítés is. Akik a kormánypárti lapokból tájékozódnak, azt hihetik, át sincs adva a tér, akik arra járnak, láthatják, a tér újra a budapestieké, tele élettel. Időben elkészült, ahogy ígértük, és hogy mindezt az előző városvezetés jóval kevesebb zöldfelülettel már 2019-re ígérte, az most már teljesen érdektelen.

Ami fontos: a Blaha újra Pest találkozóhelye, immár minden korábbinál zöldebb és barátságosabb.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
samuka48
2022. december 12. 15:54
A pestiek közül valaki dobjon már fel egy szép fényképet ,a Blaháról hogy azok a tudatlan vidékiek is gyönyörköd jenek benne!
youngboy
2022. december 12. 14:39
Találkozóhelyet mondtál amerikai csicska Kamu Geri? Ekkora nagy pénzből, amit ezért lenyeltetek, lehetett volna ez tényleg egy elviselhető tér is, nem pedig ez az ocsmányság, ami legfeljebb a kurvák és a drogosok "találkozóhelyének" lehet jó. Megaláztátok Blaha Lujza nevét.
NTLLK
2022. december 12. 12:42
Kinek hiszel? A szemednek, vagy nekem? Kérdezi Geli. Neked hiszünk, Geli! Vakon.
Brandon the great Negro
2022. december 12. 10:25
Az a Felszab' tér volt Geri, csak akkor te még mezítláb csapattad a nyírtassi patakban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!