Álljon meg az ország!

2022. december 01. 15:26

Ha polgári engedetlenséget vállalna a tanár mellett a postás, a vasutas, a volános, újra lenne ÉLET.

2022. december 01. 15:26
null
Jakab Péter
Jakab Péter
Facebook

„Álljon meg az ország!

Az Orbán-rezsim gumibotja újra lesújtott. 8 tanárt rúgtak ki, amiért polgári engedetlenkedtek. A mai naptól válaszul újabb tanárok kezdenek polgári engedetlenségbe. Büszke vagyok rájuk! Kockáztatnak, áldozatot vállalnak. Nem magukért. Az országért. Az ő áldozatvállalásuk akkor nyer értelmet, ha az ország is áldozatot vállal. Ha egy hétre polgári engedetlenséget vállalna a tanár mellett a postás, a vasutas, a volános, ha egy hétre megállna az élet, a következő hétre más hely lenne az ország. Újra lenne benne ÉLET, így nagybetűvel.

A Nép Pártján Mozgalom követeli, hogy a hazugsággal megválasztott parlament oszlassa fel önmagát, és legyen új választás Magyarországon!

Maradok a Nép Pátján!”

Nyitókép: MTI/Komka Péter

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Málaga21
2022. december 02. 17:18
https://www.youtube.com/watch?v=n69pdBVVyzs
Julius68
2022. december 02. 15:00
Nem unod még ? Mert mi már kurvára.
masikhozzaszolo
2022. december 02. 09:53
/Álljon meg az ország!/ Álljál meg néma dudálással a két sorompó között.
akiaki
2022. december 01. 23:37
hogy állsz mamuszügyben szarjankó! feladtad az elveidet, feladtad a családodat, feladtad a labdát! ja! keresek egy kertészt aki kicsit ásogat itt, érdekel?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!