Erdős Norbert ott folytatja, ahol Simonka abbahagyta

2022. december 16. 11:10

Navracsics hiába csúszik-mászik az EU-s milliárdokért, minden változatlanul maradt a rendszerben.

2022. december 16. 11:10
null
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Az új képviselő (az egyelőre ismeretlen Erdős Norbert) ott folytatja, ahol Simonka abbahagyta. Legalábbis ezt leplezi le a kaszaperi önkormányzat posztja.

Látszólag »csak« egy nyálas , talpnyaló bejegyzésben simogatják a képviselőt, mert a még Magyarországnak meg sem ítélt EU-s pénzekből »elintézett« egy kis darabot a falunak. . Valójában ez magának a piszkos rendszernek a lebuktatása, azaz annak bevallása, hogy Navracsics hiába csúszunk-mászik az EU-s milliárdokért, minden változatlanul maradt a rendszerben. Ugyanis egy képviselőnek elvileg SEMMI KÖZE NEM LEHETNE AHHOZ, HOGY KI KAP EU-s TÁMOGATÁST ÉS KI NEM. Arra ott a pályázati rendszer, a bírálati szempontok és annak alapján a független, politikamentes döntés.

A falu azért mert ilyet posztolni, mert természetesnek veszi a velejéig korrupt rendszert, ahol a helyi országgyűlési képviselő »jóságán« múlik, hogy kap-e a falu pénzt, vagy nem. A »jóság« pedig csak azon múlik, hogy a Fideszre szavaz-e a falu, vagy nem. Így ment ez eddig, egyáltalán nem csak Simonka körzetében. És ez a poszt (is) megmutatja, hogy így fog ez menni továbbra is, ha az EU lesz olyan ostoba, hogy EU Ügyészség nélkül ad nekünk pénzt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gecorbi
2022. december 18. 09:59
Lam-lám, az EU ban elviszik a korrupt szarokat, nálunk azért más a helyzet
kbs_real
2022. december 16. 19:15
No, azt hiszem, kezdhet gyűjteni Hadházy úr az újabb rágalmazás miatti kártérítésre.
Búvár Kund
2022. december 16. 16:23
B+! Tehát összegzem. Erdős azért korrupt szar, talpnyaló gazember, mert a képviselő körzetében kijár egy körzetébe tartozó falunak pályázaton egy kis uniós pénzt . Tehát azt teszi, amiért megválasztották . Vagyis végzi a dolgát. Értem. Legalább ne égetné magát ez a fasz, hogy bizony a vidéki képviselők ilyenek. Azt csodálkoznak a köcsögök, hogy sehol sem kellenek vidéken. " Ismeretlenezi" Erdőst, miközben békésben Erdős az egyik legismertebb, és leg elismertebb politikus. Sok évig volt ogy képviselője, majd volt békés megyei kormánymegbízott, és eus parlamenti képviselő is. Ez a lófasz micsoda? Csak a balhéi miatt lett ismert. Különben a szar se ismerné, ezt a geciládát
lyon
2022. december 16. 16:17
Kedves Hadházy ennek örül ? Ennek örül, hogy Magyarországot rugdossák ? Miyen ember ön ? Ki maga ebben az országban ? Kit, kiket, milyen igéket képvisel ön a magyar emberekkel szemben ? A pártérdekek bármi áron... erről már hallottunk és ismerős szöveg... olyan böszmés - bojleres duma. Szégyellje magát. Személy szerint bízom abban, hogy el kell majd számolnia egyszer minden gyalázkodásával és nagyon kínosan fogja érezni magát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!