Hiányzott a karácsonyi hangulat, a fények, az ünnep

2022. december 22. 10:39

Amikor a 4 éves kisfiam mondja, hogy itt valami nem oké, akkor tényleg nem oké.

2022. december 22. 10:39
null
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Facebook

„Amikor a 4 éves kisfiam mondja, hogy itt valami nem oké, akkor tényleg nem oké. Tegnap este az Andrássy úton sétáltunk és hiányzott neki valami. Hiányzott a karácsonyi hangulat, a fények, az ünnep. És mennyire igaza van, tényleg borzasztóan szürke a város és semmi karácsonyi nincs benne, amivel hosszú évek csodás hagyománya került a kukába.

Karácsony Gergely arra hivatkozik, hogy ezzel nagyon sok pénzt megspórolt a fővárosnak. Ez a nagyon sok pénz 28 millió forint, miközben Budapest költségvetése 400 milliárd, vagyis ez a tétel a teljes költségvetés 0,007 százaléka. Ez felfoghatóbb léptékben azt jelenti, mintha 100 ezer forintból félretennénk 7 forintot.

Karácsonynak csak a tanácsadói többe kerülnek egy hónapban, mint a karácsonyi kivilágítás. Érdemesebb lett volna rajtuk spórolni, nem a gyerekeinktől elvenni a karácsonyi élményeket.”

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zoldzolko
2022. december 23. 15:05
Akkor fizesd ki buzi bohar,ne csak a pofád járjon te koszos seggnyaló! Kapsz annyi pénzt a nertol hogy siman kifizesd,ha annyira hiányzik! A gazdad szavazta meg a szankciókat amiért mindenki szopik akkor miről beszélünk???
Coupdetat
2022. december 23. 07:12
Kecskebaszó Bohár! Ilyen értelmes a kis Mekkelek ???
Falióra tábornok
2022. december 22. 23:39
kellenek azok a kurva fények! sötétben nem talál oda a szentlélek a paraszthoz, és ingerült lesz. kellenek a fények, bassza meg!
ködpiszkáló
2022. december 22. 23:35
Szinte hihetetlen, hogy egy négy éves gyerek emlékszik a tavalyi fenyekre, és ahhoz hasonlítja az ideit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!