Fontos hír, hogy a Hann Endre által indított pert Kálomista Gábor elbukta

2022. december 16. 15:54

Nyilvánvalóvá vált, hogy az Elk*rtuk nevű történelmi hazugságtömeg aljas indokból és manipulatív módon, szándékosan összekeverte a fikciót a valósággal.

2022. december 16. 15:54
null
Gábor György
Gábor György
Facebook

„Fontos hír, hogy a Hann Endre által – amúgy nagyon helyesen – indított pert Kálomista Gábor elbukta, ugyanis nyilvánvalóvá vált, hogy az Elk*rtuk nevű történelmi hazugságtömeg aljas indokból és manipulatív módon, szándékosan összekeverte a fikciót a valósággal. Vagyis pont ugyanazt tette, amit nap mint nap tesz a történelem hátsó udvarának homokozójában az Orbán-rezsim és kiszolgálói háttérapparátusa, például a külön erre a célra létesített pszeudotörténeti »kutatóintézetek« és múzeumok tesznek szakmányban, vagy a köztéri pszeudoszobrászok, továbbá a pszeudoemlékhelyek avatói, a pszeudomagyar pszeudotörténelem meghamisítói, kozmetikázói, letagadói és átfirkálói.

Rettenetesen sajnálom, hogy Petőfi Sándor jövőre már nem lesz képes pert zúdítani Rákay Philipre.

Utóirat: Ha a Mandiner, hasonlóan az eddigiekhez, engedélyem nélkül ezt az írásomat is közli, üzenem a szerkesztőségnek és a kommentelő hadnak, hogy remekül tudják, zsidó vagyok, úgyhogy próbálják összeszedni magukat, s valami mást is odaröffenteni azon kívül, hogy zsidó, zsidó, zsidó, zsidó, meg hogy Izrael, Izrael, Izrael, Izrael.”

Nyitókép: Gábor György Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 163 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kaltran
2022. december 20. 09:18
Várjuk meg a másodfokot, hátha nem egy bolsevik vérbíró vezeti majd a tárgyalást
scavok
2022. december 17. 19:05
Na, a pszeudó-vallásfilozófus próbálja mosdatni a ballib pszeudó-értelmiséget, és próbálja elhitetni hogy létezik valami pszeudó-erkölcs a ballib oldalon, valamiféle pszeudó-morálra hivatkozva.
Vonyisz
2022. december 17. 17:17
1. Remek a film 2. Aljas mocskolódás indult be a film ellen még megjelenés előtt 3. Nem HE az Endre karakter, de olyasmi 4. Kálomista hagyta magát provokálni, az "olyasmi"-re azt mondta, hogy ugyanő 5. HE bukta Endre karakter pert 6. Kálomista bukta a szerencsétlen olyasmizést 7. Mi pedig nyertünk egy jó filmet, amit igazolt a per.
olajfa1
2022. december 17. 12:51
Mert Hann Endre nem hazudot!!! sohasem! LIBERÁLIS IGAZSÁG!!!!! szerint!... HAA! HAAA! HAAAA! a libbantak már csak ilyenek! Meg az amerikaiak által "ÉRZÉKENYÍTETT" bírák! Ilyen "fülemüle" libbanthazugságos perekbe nem szabad belemenni! mert az Amerikai Nagykövetség igazsága messze elér!...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!