Az abuzált pedagógustársadalom margójára

2022. december 18. 11:21

A kormány, a bántalmazó visszaélt a hatalmával, jelen esetben kirúgott tizenhárom pedagógust.

2022. december 18. 11:21
null
noÁr
Facebook

„A Kormány, a bántalmazó visszaélt a hatalmával, abuzálta az áldozatot, jelen esetben kirúgott 13 pedagógust és kirúgással fenyegette a többi ellenállót.

Majd kegyet gyakorol és úgy tesz, mintha érdekelné mi van az áldozatával: pénteken a köznevelésért felelős államtitkár iskolaigazgatókkal konzultál.

Az áldozat, mivel eddig bántalmazták, úgy érzi, hogy végre figyelnek rá. Pedig ez semmi más, mint egy toxikus kapcsolat egyszerű képlete. Ha a pedagógustársadalomnak van ereje és bátorsága ebből a kapcsolatból kilépni, akkor a traumatizált áldozatra, az oktatásra, hosszú munka után gyógyulás vár. Ha nem lép ki ebből a kapcsolatból, akkor soha nem gyógyul meg és további, begyógyíthatatlan sebeket okoz a bántalmazó.

A noÁr csapata sokszor elmondta, hogy senki helyett nem tud harcolni és már nem is szeretne. Mindig is a szívügyünk lesz az oktatás ügye. Itt vagyunk és leszünk is. De a felismerést, a beismerést és a mérgező viszonyból való kilépést nem mi tudjuk megtenni. Erőt szeretnénk adni, de dönteni nem tudunk senki helyett.”

Nyitókép: noÁr Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
100000 nácitlanított orosz katona
2023. március 25. 20:17
Gecibuta.
machet
2022. december 19. 20:43
Te abba a kategóriába tartozol hogy a k anyádat.Neked ennyi.
Most80
2022. december 19. 10:02
A nolimpia helyett egy nonoár mozgalomra lett volna / lenne szükség.
istvanpeter
2022. december 19. 09:00
Nos, aki nem dolgozik, az automatikusan kizárja magát a dolgozó kollektívából. Mi ebben a különös?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!