Hiába küldenek ránk verőembereket, folytatjuk! Fizessenek a gazdagok!

2022. december 06. 08:50

Ne a tanároknak, a rendőröknek, a tűzoltóknak, az ápolóknak kelljen fizetniük a válság költségeit.

2022. december 06. 08:50
null
Jámbor András
Jámbor András
Facebook

„Mi azért blokkoltuk a Szikra Mozgalom tagjaival a Tropicana kaszinó bejáratát, és azért fogunk a következő napokban is a Fizessenek a gazdagok kampány keretében további akciókat végrehajtani, hogy felhívjuk a figyelmet arra, hogy amíg az ország többsége szenved, van, akiket nem érint a válság. Egyre nagyobb teher hárul a dolgozókra. Hiába mondja Orbán Viktor, hogy eljutottunk a falig, szerintünk van megoldás. Mi azt mondjuk, ennek a válságnak ne mi fizessük meg a költségét, hanem azok, akiknek van miből

Magyarországon ma 5000 milliárdos van, két év múlva a becslések szerint 7500 lesz.

A négy legnagyobb magyar cég harmadik negyedéves profitja 555 milliárd forint lett, majd mindegyikük rekord profitot könyvelhetett el!

Szerintünk nem a tanároknak, a rendőröknek, a tűzoltóknak, az ápolóknak kell fizetniük a válság költségeit, hanem azoknak, akik ki tudják fizetni: a gazdagoknak!”

Nyitókép: Trenka Attila / Mandiner

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
HZ72
2022. december 07. 09:05
Komcsi-náci buzi-geci hazaáruló féreg vagy.
Tellurium
2022. december 06. 21:49
Valaki értesítse már ezt a fogyatékost, hogy a milliárdosok nem járnak kaszinókba. Oda a sajátjaik járnak leginkább, akik hisznek a korlátlan pénztermő fában és abban, hogy majd ők egyszer valami tuti stratégiával, érdemi munka nélkül egyik pillanatról a másikra proliból meggazdagodnak.
fogas paduc
2022. december 06. 20:22
Abból a 3 milliárd forintnyi dollárból nem tudott csorogni vmennyi a tanároknak? És a Cseh Atka 4,8 milliárdjából? Ja a Bife úr befizette már a 11 milliárdnyi birságját? És a Mártha Imrének sikerült megvenni az új villáját Floridában? És a Simon András százmillióival mi a helyzet?
Martell 2
2022. december 06. 20:10
A vagyonadóval az a gond, hogy olyan kevés pénz jön be ha csak a gazdagok fizetik, hogy idővel mindenkinek fizetnie kell majd, akinek van valami tulajdona.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!