Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Gyurcsány Ferenc kinek az embere?

2022. december 29. 18:59

Valószínűleg mindenkinek egyértelművé vált, hogy nem az a kérdés, hogy én Gyurcsány embere vagyok-e.

2022. december 29. 18:59
null
Márki-Zay Péter
Facebook

„Talán még mindenki emlékszik arra, hogy hónapokig folyt a választásokat megelőzően mindenhonnan a MiniFeri-kampány, amit ki tudja, milyen pénzből a CÖF finanszírozott.

Sokan csak nevettek ezeken a plakátokon és videókon, hiszen teljesen komolytalannak tartották, azonban sokakat mégis sikerült megtéveszteni.

Mára valószínűleg mindenkinek egyértelművé vált, hogy nem az a kérdés, hogy én Gyurcsány embere vagyok-e, hanem inkább az, hogy Gyurcsány Ferenc kinek az embere?”

Nyitókép: Márki-Zay Péter Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kamcsatka5
2022. december 30. 13:33
Ő van a bot mindkét végén!
zolizolizoltan
2022. december 30. 12:49
Az ellenzéki szavazók jól tudták, hogy MZP nem Gyurcsány embere. Ennek a propagandának egyedüli célja az volt, hogy egyben tartsa a Fidesz táborát. Tehát MZP nem a Fidesz propagandája miatt veszítette el az ellenzék szavazóit. Hanem kiderült, hogy nincs benne semmi, csak egy felfuvalkodott hólyag.
hauptrichter
2022. december 30. 10:59
DE mégis: TE kedves MZP, TE kinek az embere vagy?
LancelotDuLac
2022. december 30. 10:50
"ki tudja, milyen pénzből a CÖF finanszírozott." te milyen pénzből vetted meg az előválasztást és Karit? seggfej? De neked megérte 3mrd'ért - amikor megszólaltál ömlött szádból a szar, meg a híg fos! ezért, vesztettél ekkora mértékben ,pedig volt pénz, paripa, fegyver dögivel! sajtója volt bőven, volt tévéje ATV,Partizán....te egy mocskos korrupt alak vagy!!!elárultad az Ellenzéki összefogást átjátszottad Orbánnak! kötelet érdemelsz te takony!!GyF-nek még a cipőjét sem pucolhatnád XDDDDDDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!