Belgium
ÉLŐ
Szlovákia

Danika, Danika…

2022. december 02. 10:05

A Danit nem olyan fából faragták, hogy ne velünk foglalkozzon. Szegény srácnak Orbán a felettes énje.

2022. december 02. 10:05
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„Szegény srác…Épp tegnap vetettem fel, vajon lesz-e egy bejegyzése arról, hogy a kancellárja akkor vett jó sok katari gázt, amikor a »nationalelf« jó nagyokat tiltakozott a katari diktatúra ellen. Hát nem. A Danit nem olyan fából faragták, hogy ne velünk foglalkozzon.

Szegény srácnak Orbán a felettes énje. Látens ratyi, az anyja se szerette, ezért frusztrált, agresszív, ez utóbbit »jóemberkedéssel« leplezi. Igazi »német«. És még soha nem kapott szerelemből csókot. Dani az a srác, aki hóna alatt a vadiúj lasztijával állt a pálya szélén, de soha nem vették be a játékba, helyette leköpték, kiröhögték és elzavarták a francba.

Dani egy fasz. Minden reggel belenéz a tükörbe, és rádöbben, hogy ő a Dani, és így fog elmenni az egész szar, felesleges, zöld élete. Nehéz eldönteni, mit csinálna az ember legszívesebben Danival. Rúgná-e, vagy venne neki egy fagyit. De vegyünk neki inkább fagyit. Ráér utána rúgni. De nagyot!”

Nyitókép: Mandiner Archív

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Farkas Piroska
2022. december 03. 11:53
Hogy a ballib sajtó nem emeli pajzsra ezt a Freundot ???!!!
piszokalfréd
2022. december 03. 10:34
Most komolyan, milyen cikk ez már? Az összes "érv" az, hogy buzi, meg a többi silány személyeskedés? Ennél többre vagy te képes, Zsolt.
Emery4919
2022. december 02. 21:17
"Dani egy fasz" Súlyos sértés a faszra nézve.
Odone Ricci
2022. december 02. 18:07
Írjon, Zsolt egy jó vaskos választ németül ennek a zöldfülű pimasz képviselőnek, hátha ért belőle. Itt a Mandi hiába szemlézi a sok otromba vádat többnyire a fbookról, egyenesen az illetékeseknek kell megírni és lehetőleg nem mindig csak angolul, mert nekik sem anyanyelvük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!