Jajj, dehogy a migránsok, a határvédelem és a gyermekvédelem miatt b@szogatnak minket...

2022. december 22. 20:39

Erre most tényként írják le, hogy ezek miatt van gond. Elmennek ezek a p*csába.

2022. december 22. 20:39
null
BalFake News
Facebook

„Jajj DEHOGY a migránsok és a határvédelem, meg a gyermekvédelmi törvény miatt b@szogatnak minket... Neeem! Szó sincs erről...

Mióta hallgatjuk ezt?

Erre most TÉNYKÉNT írják le hogy EZEK MKATT van gond, mert ezek nem tetszenek, meg hát az »alapvető jogok és az uniós alapjogi charta« meg »horizontális elvek«.

Elmennek ezek a p1csába

Az meg gondolom teljesen nyilvánvaló mostmár mindenki számára, hogy minden műbalhé amit pl az LMBTQ-jogokkal itt műveltek – akiket ki tudja kik meg honnan pénzelnek – az csak arra ment ki, hogy ezekre mindezt rá lehessen kenni.

De nincs hálózat.”

Nyitókép: BalFake News Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jusztiscsak
2022. december 25. 15:33
100 évre titkosították, hogy mennyi kilóra vettek meg minket az oroszok. De akármennyi is, nagyon ragaszkodik ehhez a konchoz a maffiakormányunk. Hajlandó megvetett néppé tenni érte a magyarságot. Erre mondja az okos magyar közmondás, hogy a lelkét is eladta az ördögnek.
Jusztiscsak
2022. december 25. 15:29
Követeljük, hogy hagyják az Orbánékat továbbra is lopni! Szegény Lőrinckével, Ráhelkével, az a becsületes vejével Tiborczkával, a Szijj Lacikakával, Vida Jóskával, a Matolcsy Ádámkakával, na meg az unokatesó Szemerey Tomcival mi lesz így, mehetnek közmunkásnak? Van ennek a brüsszelieknek szíve? Mert nekem, meg még kb. 9.8 millió magyarnak teljesen mindegy jön-e a pénz, eddig sem ment az ország tőle előrébb, csak a tolvaj banda magánvagyona nőtt, de kibaszottul. ÚJ
machet
2022. december 24. 13:22
El, el, nem kicsit.
Innogreen23
2022. december 23. 23:14
Huxit, fehér terror, komcsilibsi karácsonyfa díszek. Hajrá.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!