Képzelt levél Volodimir Zelenszkijtől

2022. november 18. 03:52

A tények ellenére a felelősséget megpróbáljuk a ruszkikra tolni! Jöhetnek a trükkök százai! Még jelentkezem, magyarok!

2022. november 18. 03:52
null
Bekezdések
Facebook

„Volodimir Zelenszkij, Ukrajna államfője vagyok, vagy ahogy a Bekezdések-csoport szokta írni, a színész-elnök. Régóta figyelemmel kísérem a működéseteket, mondanám, hogy gratulálok hozzá, de sajnos túl sok borsot törtök az orrunk alá. Maradjunk annyiban: arra vagytok bizonyíték, hogy Európában még nem mindenkinek sikerült kimosnunk az agyát. Ékes példa vagytok arra, hogy még vannak, akik tudnak és akarnak is gondolkodni - sajnos.

De most nem rólatok akarok írni, sokkal inkább arról, hogy mennyire herótom van a színészkedéstől. Amióta február 24-én kitört a háború, többet kell színészkednem, mint amikor komikus voltam. Higgyétek el, sokkal szívesebben zongoráznék a micsodámmal, minthogy üljek az elnöki székben! Nehogy azt higgyétek, hogy jó egész nap államfőt játszani, főleg úgy, hogy

a világ gondolkodó fele úgy is tudja: Ukrajnát lényegében a tengerentúlról irányítják.

Közben folyamatosan kényes kérdéseket tesznek fel, a segélyszállítmányok és a fegyveradományok sorsáról faggatnak, és felteszik a kérdést: hol a pénz? A helyi szélsőjobb pedig a lábujjaimon áll, ezért sohasem kérhetek semmit, mindent követelnem kell. Megköszönni pedig semmit nem hagynak, azt mondják, a hálálkodás a gyengeség jele. Bízom benne, hogy nem követik a Bekezdések-csoportot, és ezennel megköszönöm Magyarország elképesztő segítségét.

Higgyétek el, tudom, mit köszönhetek a magyaroknak, csak hát az Azovval és a Jobb Szektorral a hátam mögött örökké elégedetlenkednem kell!

Még egy dolog, essen néhány szó a lengyelországi rakétacsapásról, ami egyre kínosabb nekünk. Ahogy megtörtént a tragédia, azonnal világgá kürtöltem, hogy »a terror nem korlátozódik nemzeti határainkra. Orosz rakéták csapódtak be Lengyelországba. (...) Rakétákat lőnek ki a NATO területére. Ez egy orosz rakétatámadás volt a kollektív biztonság ellen! Ez egy nagyon jelentős eszkaláció, cselekednünk kell.«

Már éppen sikerült meghülyítenem a világot, amikor a szerencsétlen lengyelek kitették a fotót az SZ-300-as légvédelmi rakétánk maradványairól.

Azt hittem, felrobbanok mérgemben. Tök ciki, hogy nem orosz, hanem ukrán rakéták hullottak a NATO területére. Kész szerencse, hogy a NATO nem aktiválja miattunk az 5. cikkelyt. Most annyi maradt, hogy a tények ellenére a felelősséget megpróbáljuk a ruszkikra tolni! Jöhetnek a trükkök százai! Huhh, na megyek, lazítok egyet a megpróbáltatások után. Még jelentkezem, magyarok!

Slava!”

(Nyitókép: Sergei SUPINSKY / AFP)

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsola69
2022. november 19. 05:00
Így van, te szánalmasan, saját jogon vagy idióta
Brabham1963
2022. november 18. 18:27
Azért mert 2 lengyel paraszt a határ mellett meghalt még nem lesz 3.világháborhú!! Csak nyugi nem eszik azt olyan forrón!
ebalint
2022. november 18. 10:31
Ezeknek a gazembereknek semmi sem drága. Szeretném megélni, hogy ezt rohadékot kivégzik kb. olyan módon, mint a jószomszéd házaspárt.
Brandon the great Negro
2022. november 18. 10:15
Ma nagyot ment a színész-elnök, "Ukrajna már nem korrupt".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!