Óriási hiba volt megszüntetni a panelprogramot

2022. november 07. 06:11

A baloldal folytatta volna. Így a családok most kevesebb energiát használnának fel.

2022. november 07. 06:11
null
Dobrev Klára
Dobrev Klára
Facebook

„Most látszik csak igazán, micsoda óriási hiba volt megszüntetni a panelprogramot. Egy baloldali kormány az elmúlt 12 évben nemcsak a panelek korszerűsítésére, hanem a kádárkockák felújítására is költött volna. Így a családok most kevesebb energiát használnának fel, amivel a rezsi is kevesebb lenne.”

Nyitókép: Facebook

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2022. november 08. 08:18
Ez egy új fejlesztés, a komcsi duma eddig arról szólt, hogy minden máshogy volt, most pedig minden máshogy lett volna! De hát ezek még mindig csak szavak..
Sün Balázs
2022. november 07. 20:59
Klára nem mond igazat, mint mindig! Az Orbán kormány nem megszüntette a "panelprogramot", hanem helyette beindította az "Otthon melege" programot, majd a 20 évre nyújtott kamatmentes Magyar Fejlesztési Bank által 20 évre nyújtott hitelt. (MFB Pont). Ezekhez az állami programokhoz pl. a III. kerületi önkormányzat is nyújtott vissza nem térítendő önkormányzati támogatást is. Ezen programok előnye volt, hogy nemcsak panel, hanem más építési móddal épült társasházi épületek is igénybe vehették. 2020. tavaszán, még a jóval a COVID előtti időben Óbuda ellenzéki vezetésű önkormányzata már k i sem írta a támogatásra a pályázatot. (Óbuda mostani polgármestere a DK-ba átlépett dr. Kiss László.) Milyen kár!
Pitypangocska
2022. november 07. 20:52
Tehén. (Bocs.)
machet
2022. november 07. 19:29
Ezt a f@szszopó komcsi dumát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!