A történelem is véges erőforrás sajnos

2022. november 22. 13:51

Van, akinek jut, és van, akinek nem.

2022. november 22. 13:51
null
Megadja Gábor
Megadja Gábor
Facebook

„A haladó éttermiség és eltartott kisujjú igazikonzervatív kobzosaik versenyt vinnyognak a »szomszédos országok érzékenysége« miatt.

De hiszen tőlük azt tudjuk, hogy Ukrajna és Románia már rég elhúzott mellettünk, a seggüket nézzük, le vagyunk maradva. Akkor hadd maradjon már meg a hamarosan most már úgyis biztosan bukó Orbánnak, hogy ilyen sálat viseljen nagy nyomorában.

A történelem is véges erőforrás sajnos, van, akinek jut, és van, akinek nem.”

 

Spiegel: Orbán Nagy-Magyarországot ábrázoló sállal provokált

Orbán Viktor magyar miniszterelnök Nagy-Magyarországot ábrázoló sállal provokált, amelyet a nemzeti labdarúgó-válogatott mérkőzése után viselt, miközben videózták Dzsudzsák Balázzsal - olvasható a . Korábban írtunk róla, hogy Daniel Freundor is megviselte az eset . A videón „egyértelműen látszik", hogy Orbán egy Nagy-Magyarországot ábrázoló rajongói sálat visel.

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rocktoberi
2022. november 22. 21:48
A Kárpát-medence egy természetes egység. Amióta felszabdalták mindenki rosszabbul járt.
75 lato
2022. november 22. 19:34
Nagy Magyarország most is létezik!!! Akinek nem esik jól az nem érti mi is volt az ok és kik daraboltak fel de már nekik lesz lassan könnyes a szemük franciák nincsenek muszlim németek nincsenek muszlim mind elbuknak ! Van isten !!!!!!
njohn
2022. november 22. 17:38
A románok GENETIKAILAG is eltérnek , és inkább BALKÁNI vonalat képviselnek, amit a beszélt nyelvük is igazol: semmiféle DÁK meg egyéb ősi római latin nincsen benne, ellenben rengeteg olyan szó, amik az albán nyelvhez közelítik, illetve olyan szavak, amik meg éppen az erdélyi megtelepedésük idején, a 12-14. században került a nyelvükbe a MAGYARból.
njohn
2022. november 22. 17:25
Orbán válasza a szörnyülkődőkre: A foci nem politika. Ne lássunk bele olyat, ami nincs. A magyar válogatott minden magyar ("ember"- /njohn/) csapata, bárhol is éljenek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!