Igazságot Herczeg Zoltánnak!

2022. november 02. 15:49

Összeszedtük a legfontosabb okokat: miért kell sajnálni a droggal lekapcsolt divattervezőt?

2022. november 02. 15:49
null
Rőfös Géza
Kontra

„Ahogy arra számítani lehetett, tiszavirág-életűnek bizonyult az a közéleti felzúdulás, melyet Herczeg Zoltán (divattervező, mellékállásban kormánykritikus véleményvezér és környezetvédelmi aktivista) – kábítószerrel való visszaélés alapos gyanúja miatt történt – letartóztatása váltott ki.

Ahogy mi is beszámoltunk róla, az első hírek megjelenését követően elárasztották a közösségi médiát a „függetlenobjektív” sajtó sikeresen idomított olvasóinak dühös kommentjei, azt sejtetve (gyakran kijelentő módban állítva), hogy a rendőrség fellépése politikailag motivált koncepciós eljárás volt. A hatalom ugyanis retteg az olyan hősies, bátor ellenzéki celebektől, mint az excentrikus divatszakember – legalábbis erről írtak sokan.

Az egyébként meglehetősen kevés meglepetést tartogató ügy mostanra visszatért saját természetes közegébe, a celebrity-trash bulvárrovatok hasábjaira. Felháborodás helyett az azonosulásalapú sajnálat generálásával talán egy ideig fenn lehet még tartani azt a nézőpontot, mely Herczeg Zoltánt az áldozat szerepében láttatja, de ehhez minden médiumra szükség van! A Kontra ezúttal is segítő kezet nyújt, és megmagyarázzuk, miért is borzasztóak a történtek:

Először is fontos tisztázni, hogy a legnagyobb tragédia itt nem is az előzetesben ücsörgés, hanem az árulás. Az ország jelenlegi morális állapotát mi sem jellemzi jobban, mint hogy az ember már drogot sem vehet aggodalom nélkül a barátaitól! Bár megnyugtató, hogy az ártatlanul meghurcolt celeb legalább zsírkrétát és papírt kapott, így továbbra is szabadon szárnyalhat a művészet, de mégiscsak keserűbb a rabság kenyere, ha az ember kénytelen rájönni, hogy már a drogdílerében sem bízhat.

Mi lesz a következő?

Anyám hátba szúr?

Az édestestvérem mérget tesz a kávémba?

Hova tart ez a beteg világ?”

Nyitókép: Facebook 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2022. november 04. 16:34
Gejza boldogsága..sekély e kéj..
Szuper
2022. november 03. 10:22
Összeszedtük a legfontosabb okokat: miért kell sajnálni a droggal lekapcsolt divattervezőt? Ki ez a Röfi Géza nevezetű lény? Most azért az ártatlanság vélelme mellett, általánosságban említeném meg, mindenkitől elvonatkoztatva, hogy ez a Gézja egy köztörvényes bűncselekményt próbál bagatelizálni... Holnap a emberöléssel, pedofiliával lesz így, a haver követi el? Nagyon sokan elfelejtik, hogy hány embert, családot tett tönkre a kábítószer. Ez senkit se érdekel csak az, hogy ki, kit dobott fel. Halkan jegyzem meg, hogy az ilyen tetű és hozzájuk tartozó ganékat nem spontán, hanem "egyéb" módszerrel szokták megfogni. Zotyinak nem kellene gondolkodnia a feldobásól, neki szerintem meg sem kell szólalnia, hogy jó néhány évet tölteni a böriben... Az viszont a legjobban felháborít, hogy nem az áldozatokkal foglalkoznak, hanem azzal, hogy ki dobta fel! Ki a bánatot érdekel, hogy ki dobta fel, ha áll a buli akkor le a fejét és ki a belét, ahogy illik! Ennyi. Ő sem tagadja a balhét, akkor meg mi a probléma.. Egy másik esetben nemrég (név nélkül) meg azon agyaltak, hogy ki dobta fel azt a két személyt, akik vélhetőleg megölt jónéhány éve egy hozzájuk hasonló, tisztességes embert... Ott sem azt volt a probléma, hogy megöltek egy embert (kit érdekel), hanem az, hogy ki dobta fel őket! Ébredjünk már fel!!!
Rocktoberi
2022. november 02. 21:36
Eddig azt se tudtam, hogy a világon van. Sok ilyen senkit ismertetnek meg itt a ballibsi média iránt elutasító jobboldaliakkal. Bartust vagy Printfalvit például ki ismerte amíg el nem kezdte futtatni őket a Mandi?
Akrobata
2022. november 02. 19:28
Uj ertelmet kap a dizajnerdrog ))))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!