Ráégnek a dollárok a baloldalra

2022. november 05. 20:44

A baloldal a kezdetektől háborúpárti álláspontot képviselt.

2022. november 05. 20:44
null
Zila János
Zila János
Demokrata

„Önmagában már az is feltűnő, hogy a baloldal olyan kérdésekben megy szembe a kormánypártokkal, amelyek vesztes pozíciót jelölnek ki számára.

A választási kampány idején február végétől az orosz–ukrán háború uralta a politikai napirendet. A kormányoldal kezdetektől a béke mielőbbi megteremtésére helyezte a hangsúlyt, ami egyezett a választók túlnyomó többségének akaratával.

A baloldal ezzel szemben háborúpárti álláspontot képviselt, és akár arra is kész lett volna, hogy – választási győzelme esetén – magyar katonákat küldjön a konfliktuszónába, függetlenül attól, hogy ez politikailag nem volt kifizetődő.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Davidov
2022. november 06. 14:48
Idióta ócska propagandista kisköcsög!
Hangillat
2022. november 06. 09:12
"Ráégnek a dollárok a baloldalra." Kívül zöldhasú, belül vérhasú. Utóbbiból szellemi termék.
Pierre
2022. november 06. 07:38
ezt eleg volt a valasztas elott hazudnotok napi 24 oraban az orszagot letarolo propagandaban. Meg is lett a hatasa. Most mar minek?
states
2022. november 06. 02:42
Az a komcsi putyinozik most, amelyik 45 évig szolgálta ki Moszkvát, most meg játsszák a hülyét, hátha már nem emlékszünk. És szolgálja ki most ugyanúgy Brüsszelt, Washingtont.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!