Mező Gábor szerint mi Pákh Tibor népe vagyunk és nem Kádár Jánosé

2022. november 20. 09:57

Legyen igaza!

2022. november 20. 09:57
null
Pogrányi Lovas Miklós
Facebook

„Placid atya mondogatta: engem a Jóisten viccből hagyott életben ilyen sokáig… Azért, hogy a kommunistákat idegesítse – tettük hozzá magunkban röhögve. Valami hasonló célja lehetett az Úrnak Dr. Pákh Tiborral is.

Sajnálatos módon nagyon későn ismertem meg: pár évvel ezelőtt idő hiányában csak percekre dugtam be az orrom egy kisváros 56-os megemlékezésére. Egyszer csak felkonferáltak az emelvényre egy idős urat. Valószerűtlen látvány volt: tartása szálfa egyenes és majd kicsattant az energiától – ugyanakkor szemmel jól láthatóan már 90 felett járt.

Papír nélkül szólalt fel és szemünk-szánk tátva maradt: fejből idézett Wilhelm Röpkét, Christopher Dawsont és más rég elfeledett, szuper jó konzervatív gondolkodókat. Olyanokat, akiket mi most fedezünk fel újra – neki pedig kortársai voltak. Minden porcikájából sugárzott, hogy egy antikommunista ellenálló, aki ha kell, most is indulna. Olyan hatással volt rám, hogy a szónoklat végére kerestem a PPS-t. Minden porcikájából sugárzott, hogy egy antikommunista ellenálló, aki ha kell, most is indulna. Olyan hatással volt rám, hogy a szónoklat végére kerestem a PPS-t. A Hálózat – Mező Gábor Hivatalos Oldala szerint mi Pákh Tibor népe vagyunk és nem Kádár Jánosé.

Legyen igaza!

Nyugodjék békében!”

Nyitókép: Ficsor Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsiráf
2022. november 20. 22:43
A Kádár rendszernek a párt tagok voltak a kedvezményezettjei, a többieknek nem jutott semmi, legjobb esetben is csak a hallgatás. A bal a családomtól, s tőlem csak elvett, nem csak anyagilag, erkölcsileg és sorolhatnám, a Fidszetől kaptam csak valamit. Pártag nem vagyok. A Fidesz ellenfeleinek nem kell hallgatni, teleordibálhatják a "nem létező" médiájukat bármivel, amit a saját gyomruk csak elbír. Nem zárják őket az elmeosztályra, nem hívatják őket a Tük irodába, hogy legyen kedves, miután kiszabadult, jelentsen a munaktársairól. Nem tudod mit jelentett egy vállalatnál a tük iroda? Kérdezd az MSZMP-n kívülieket.
pemete jakab
2022. november 20. 21:13
"Mező Gábor szerint mi Pákh Tibor népe vagyunk és nem Kádár Jánosé" Kádár él. Csak most Orbánnak hívják. Az 1960-as évek Kádárja politikailag nem sokban különbözik a mostani Orbántól. Az állami propaganda intenzitását tekintve meg a Rákosi-kort éljük. Kicsit másként csomagolva ugyanaz többször is eladható a politikában.
Pierre
2022. november 20. 10:10
orbán rezsimje percek alatt hullana szét, ha a magyarok nem kádár népe lennének, hanem Pákh Tiboré.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!