Állítólag Magyarország egy keresztény ország és mi fogjuk megvédeni a dekadenssé vált nyugatot a végső pusztulástól

2022. november 08. 19:05

Persze Putyinnal, meg az orosz ortodixiával karöltve.

2022. november 08. 19:05
null
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita
Facebook

„ Állítólag Magyarország egy keresztény ország és mi fogjuk megvédeni a dekadenssé és tömegesen pedofillá és a genderszörny meg a szélsőséges woke mozgalom martalékává vált nyugatot a végső pusztulástól.

Persze Putyinnal, meg az orosz ortodixiával karöltve. No, meg ugye öntik a közpénzmilliárdokat az egyre agreszívebbé váló indokrinációba, de valahogy mégis az van, hogy a vezér népe úgy tűnik nincsen tisztában még az alapfogalmakkal sem! Így mondjuk könnyű a mellüket verni azt harsogni, hogy ők keresztények, hiszen a többségnek fogalma sincsen róla, hogy az mit is jelent.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kanóc
2022. november 10. 10:48
Továbbra sem értem, miért kell ilyen szörnyszülötteket népszerűsíteni. Ez a tévelygő utálatosság egy személyben testesíti meg a nyugat minden szellemi kudarcát, álszentségét, arroganciáját, fékezhetetlen és agresszív ostobaságát.
Libakergető
2022. november 09. 13:48
A nyanya elég nagy késéssel nyomja a mannát. Ez a Putyinozás már rég lerágott csont.
csulak
2022. november 09. 13:42
rotyog a moslek
Telky
2022. november 09. 12:22
ez egy igazi torzszülött se bör a pofáján- bocsánat arcán , kár a lovakot sértegetni- se agy a koponyájában .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!