Baranyi Krisztina példát adott: így kell bánni a propagandistákkal!

2022. november 07. 17:01

Hát nekem ez a tökösség, polgármester asszony tetszik, nem kicsit!

2022. november 07. 17:01
null
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita
Facebook

„Egy tökös csaj! Baranyi Krisztina példát adott: így kell bánni a propagandistákkal!

Ritkán szoktam politikusokról írni, de most mindenképpen kivételt teszek, mert szerintem igen fontos üzenet az, hogy Baranyi Krisztina ferencvárosi polgármester az ATV-ben -ami ugye arra büszke, hogy ők aztán minden oldalt megszólaltatnak – nem volt hajlandó szóba állni a Pesti Srácok egyik propangadistájával. Baranyi csodálkozását fejezti ki a két műsorvezetőnek, Kárász Róbertnek és Krug Emíliának, hogy nem is érti, hogy az ATV miért hív meg a stúdiójába kérdezőként olyan embereket, akiknek a »szakmához nulla közük van, folyamatosan mindenféle gátlás nélkül hazudoznak és csúsztatnak«.

Aztán a propagandista – ne írjuk le a levét, nem kell neki az ingyen reklám – rendkívül felháborodva azt vágta a polgármester fejéhez, hogy miközben állandóan a sajtószabadsáról beszél, most meg nem hajlandó szóba állni egy újságíróval, ezért tulajdonképpen éppen most mondott ellent magának. Baranyi ügyesen védte a próbálkozást, mivel azt felelte, hogy itt nincsen szó sajtótermékről, így sajtószabadságról sem, hiszen itt csupán egy ócska propagandaeszközről van szó. Hát nekem ez a tökösség, polgármester asszony tetszik, nem kicsit!”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 176 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2022. november 11. 11:09
LÓFASZT A PICSÁDBA RITUKA KISCSILLAG BAZZDMEG! EGY NAGYBÜDÖS CSAVAROS FÉLMÉTERES LÓFASZT ANYUCI..NEKED ODA!
Jooee
2022. november 08. 18:22
Ilyen bunkó, paraszt módon. Így működik egy IX. kerületi paraszt.
amca
2022. november 08. 17:35
Prostfalvi. Nem szopnád a Mandit 0-24ben , anyád se tudná ki vagy ??
egripeti77
2022. november 08. 17:01
a 444, tELEX stb. újságírói nem propagandisták persze, azok f.o.s munkatársak, ugye?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!