Elnézést szeretnénk kérni Baranyi Krisztinától és mindenkitől, akit megbántottunk

2022. november 14. 21:50

Azt se gondoltuk komolyan, hogy Gyurcsány NEM volt hullarészeg. Azaz dehogyisnem, szóval értitek.

2022. november 14. 21:50
null
Ódor János László
Kontra

„És nem, azt se nem gondoltuk komolyan, hogy Gyurcsány Ferenc NEM volt hullarészeg. Azazhogy dehogyisnem, szóval értitek. Belekavarodtunk már mi is. A lényeg, hogy éljen soká a Miniszterelnök Úr – és legfőképpen ne haragudjon, ne bántódjon meg senki se! Meddig durvulhat a közbeszéd?

És ne, ne mutogassunk másokra, hogy »Bajszos Szar« meg »Csüngőhasú« (rossz az, aki rosszra gondol – kacsint), itt most szigorúan csakis saját magunkkal foglalkozhatunk, mert bizony sokakat megbánthattunk az évek során. Az mindegy, hogy minket lámpavassal meg IFA-platóval szerettek volna megkínálni, az nem jogosít fel bennünket a... mire is?

És mindenért elnézést kérünk. Nem gondoltuk komolyan, hanem csak magukkal ragadtak bennünket az indulatok, mi pedig hagytuk, hogy a dehumanizáció csábító örvénye elnyeljen bennünket is.

Kezdjük mondjuk Fekete-Győr Andrással! Nem, egyáltalán nem gondoljuk, hogy ő lenne a világ legbutább kisgyereke, egészen biztos, hogy tényleg van nála sokkal butább kisgyerek is. Ám ha mégsincs, akkor se biztos, hogy tehet róla. De olyat is kár volt leírnunk, hogy »újra fenyegetőzik a még fejlődő izomzatú Fekete-Győr András«, hiszen ennek nincs semmi köze a valós politikai teljesítményéhez (ami kiváló, lásd az előválasztások eredményeit), és talán nem is fejlődik az izomzata sehova. Bocsáss meg, András úrfi!

Aztán ott van Dobrev Klára, akiről le mertük írni, hogy »az infantilis gyerekhangon rikácsoló férfitestű bolgár kommunista nyerőbb, mint a kidobóember karaktert formázó miskolci fenegyerek. Dobrev az ország napközis tanárnénije. Ez működik«.

Szóval nem, nem úgy gondoltuk. Visszaszívjuk az infantilis gyerekhangot, a férfitestet meg mindent. És leginkább a bolgár kommunistát, mert arról nem tehet senki, hogy (félig) bolgárnak születik – meg az nem is rossz dolog –, meg arról sem, hogy kommunista. Az egy tök szép, nemes eszme volt, csak az emberek elrontották. És igen, tessék szépen a tettei meg a gondolatai alapján megítélni a másikat, és azok a poliglott, slágfertig Dobrev Kláránál teljesen rendben vannak, hiszen mi másért kötött volna ki a DK-nál? Mármint a Demokratikus Koalíciónál.”

Nyitókép: Mandiner Archív

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. november 17. 15:24
Védhetetlen a prosti srácok tahósága.
puszt
2022. november 15. 14:08
Ebbe egyre jobban belezavarodtok... Abba lehetne hagyni a további bocsánatkérésnek álcázott mocskolódásaitokat. Nincs szükség bocsánatkérésre, elég a beismerés, h mocskos szarok vagytok, ebben több nincs, legfeljebb ez is felhangzik az EU-hoz, akiknek amúgy sem kellenek további megerősítések, h kik vagytok... Ne feledjétek, mostanában inkább lepleznétek (jó pénzért)...
elfújta az ellenszél
2022. november 15. 09:28
Megválasztjuk akár szépségkirálynőnek is Baranyi Krisztinát, csak előbb nyilvánítsa magát transzneműnek
Davidov
2022. november 15. 09:13
Miért véded a kicsköcsögöket kanegér?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!