Egyre több honfitársunk szembesül azzal, hogy lassan a csirkefarhátat sem tudja megvenni

2022. november 23. 15:28

Kérdezem azokat a képviselőket, akik megszavazták ezt a törvényt, hogyan tudnak a szüleik és a gyerekeik szemébe nézni?

2022. november 23. 15:28
null
Niedermüller Péter
Niedermüller Péter
Facebook

„Most, amikor megyünk bele a télbe, egyre hidegebb van és lesz; amikor egyre többen rettegnek a növekvő energiaszámláktól és az elszegényedéstől; amikor egyre többen készülnek arra, hogy a következő hónapokat sötét és fűtetlen lakásokban kell tölteniük; amikor az infláció és a drágulás megállíthatatlan; amikor egyre több honfitársunk szembesül azzal, hogy lassan a csirkefarhátat sem tudja megvenni – nos az Orbán kormány ekkor érezte elérkezettnek az időt arra a törvényalkotásra, amely lehetővé teszi, hogy az állam kiszálljon a rászorulók szociális ellátásából.

Ennek a törvénynek az elfogadása azt jelenti, hogy a parlament kormánypárti többsége a rászoruló, nehéz sorsú családokat, az elszegényedetteket, az időseket, betegeket, fogyatékos polgártársainkat kizárta a társadalomból, a nemzet közösségéből, és magukra hagyta őket. Kérdezem azokat a képviselőket, akik megszavazták ezt a törvényt, hogyan tudnak a szüleik és a gyerekeik szemébe nézni? Ha egyáltalán valakinek még a szemébe tudnak nézni…”

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Skulo
2022. november 25. 17:33
Nidike! Megvakultál a bitcoin bányában?
Kivűlálló
2022. november 25. 02:59
Niedermüller Peti: "Most, amikor megyünk bele a télbe, egyre hidegebb van és lesz; amikor egyre többen rettegnek a növekvő energiaszámláktól és az elszegényedéstől; amikor egyre többen készülnek arra, hogy a következő hónapokat sötét és fűtetlen lakásokban kell tölteniük; amikor az infláció és a drágulás megállíthatatlan; amikor egyre több honfitársunk szembesül azzal, hogy lassan a csirkefarhátat sem tudja megvenni" Az a baj ezzel Petya, hogy ha rajtatok múlik (szerencsére nem így történt), akkor Magyarországon a csirkefarhát lenne az egyetlen luxus kaja! Az is úgy, hogy míg a nyugat kivitte volna az országból a baromfi értékesebb darabjait, a közben a csirkefarhátat a magyarokkal zabáltatta volna fel! Emlékszem nagyon is jól, hogy 1995-96 környéken a csirkefarhát is luxusnak számított Magyarországon! 1998-2002 között javult a helyzet, majd 2002 után ismét a nyomor köszöntött a magyarok 90%-ára! Ennek tükrében pofátlanság a fajtádnak kritizálni a mostani kormányt, hova tovább, jogod, jogotok sincs hozzá!
Krupp Skya
2022. november 24. 10:53
Te bele tudtál nézni a könyvtáros szemébe.
Osztap Bender
2022. november 24. 08:38
Egyre több honfitársunk szembesül azzal, hogy lassan a csirkefarhátat sem tudja megvenni Ti viszont a bélszínt is meg tujátok venni, ugye elvtárs? Arról pedig bőszen hallgatsz, hogy ez az áldatlan helyzet az eu. és az itthoni idióta liberálisok, ál-baloldaliak háborúpártisága miatt alakult ki. A társadalomnak nem lehet elsődleges feladata a munkakerülő, ingyenélő, élősködő "kisebbség" (magyarul a cigányok) eltartása.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!