Levélhullás jobbról

2022. november 05. 17:25

Vélhetően felsőbb utasításra egymás után nyílt levelek születnek, a címzettek alapos kioktatásban részesülnek.

2022. november 05. 17:25
null
Dávid Ferenc
Hírklikk

„Változást észlelek a Fidesz propaganda gépezetében, mivel az elmúlt napokban új műfajjal próbálkoznak a különféle rendű-rangú bértollnokok. Vélhetően felsőbb utasításra egymás után nyílt levelek születnek, a címzettek alapos kioktatásban részesülnek.  Olvassák csak!

2022. október 31. – Nyílt levél a magyar bíróknak

»Jó lenne, ha Tisztelt Bíró Urak kiállnának és elhatárolódnának Vasvári és Matusik Uraktól, majd pedig elzavarnák őket jó messzire a bírói szakmától! Ez lenne az igazi függetlenség garanciája!” Az a Kovács András (Origo) a szerző, akit nemrégen rágalmazás miatt jogerősen elítélt és megrovásban részesített a bíróság. Ezzel megerősítette az elsőfokú ítéletet, ami után alig egy hónappal – Orbán Viktor ajánlására – Áder János köztársasági elnök a Magyar Ezüst Érdemkereszt polgári tagozatának kitüntetésével tüntette ki a bértollnokot. Kovácsnak most már a Kúriától is van papírja arról, hogy elkövette a rágalmazás bűncselekményét. A Kúria minősítése szerint Kovács nem tartotta be a rá irányadó szakmai szabályokat, és nem járt el jóhiszeműen akkor, amikor egyetlen forrás alapján, a forrás által állítottak valóságtartalmának legcsekélyebb ellenőrzése és legalább az érintett álláspontjának megismerése nélkül jelentette meg a cikkét. Nos, ez a fickó zaklatja nyílt levelével a magyar bírói kar tagjait. Kovács 2022. augusztus 17-én – szintén nyílt levél keretében – alaposan kiosztotta Friedrich Merzet is, a Németországi Kereszténydemokrata Szövetség (CDU) elnökét, az alábbiak szerint: „Merkel után azt hittem, hogy már igazából nem jöhet rosszabb a német jobboldalon, de az Ön vezetésével mára teljesen megszűnt a jobbközép Németországban. Merkel Önhöz képest egy intellektuális vár volt.« Merz azóta sem találja önmagát!

2022. november 5. – Nyílt levél Baranyi Krisztinának

Szerzője Fürjes Balázs parlamenti államtitkár, miniszterhelyettes, a hatalom bizalmi embere. Ő tart »demokrácia órát« Baranyi Krisztina polgármesternek, aki egy tv-műsorban nem volt hajlandó szóba állni a Pesti Srácok nevet viselő propaganda kiadvány alkalmazottjával. Fürjes behízelgő módon adja elő mondanivalóját: »A szólás szabadsága a baloldalt és a jobboldalt egyaránt megilleti, a magyar embereknek pedig joguk van sokféle véleményt, álláspontot megismerni. Kérem, ne segédkezzen annak a rossz hagyománynak a feltámasztásában, miszerint csak a baloldalt illeti a szólás szabadsága és csak a baloldalnak lehet igaza közéleti kérdésekben! Ez kirekesztő, antidemokratikus és megalapozatlan álláspont lenne.« Írja ezt az államtitkár akkor, amikor a médiatér háromnegyedét a Fidesz bábjai bitorolják és Magyarország hatalmas demokrácia deficittől szenved. A kormány kinevezett embere (államtitkár) tehát szabályszerűen kioktat egy közvetlen módon választott városrész-vezetőt. A demokrácia és a szólásszabadság védelmében. Arcpirító!”

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
briganti
2022. november 06. 14:41
Az "elmebeteg szardarabnak lenni" a beugró az alkoholista szociopata ripacs bandájába. ez a dávid nevű hazátlan féreg tökéletesen megfelel ennek a követelménynek.
Burmin
2022. november 06. 13:29
Te egy árnyékhülye vagy...
Jooee
2022. november 06. 13:17
Vélhetően teljesen barom vagy!
borzas63
2022. november 06. 13:00
Na megött MEKKELEK a bandzsal szagértő. Ez a senkiházi csak ugatni tud,mint falun a rossz kutya.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!