Kunhalmi Ágnes bejelentette: Harcolnunk kell a neoliberális gazdaságpolitika ellen

2022. november 28. 08:12

Az MSZP társelnöke szerint a baloldalnak a a jobboldali önkényuralmi rendszerekkel is harcolnia kell.

2022. november 28. 08:12
null

Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke a Facebookon jelentkezett be, és adott iránymutatást a baloldalnak.

„A baloldal számára nincs más út, mint egyszerre harcolni a jobboldali önkényuralmi rendszerek és a neoliberális gazdaságpolitika ellen” – fogalmazott a szocialista politikus.

Nyitókép: MTI/Soós Lajos

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2022. november 28. 17:23
Ágica! Te egy megélhetési politikus vagy! Mi a jó francot csinálnál, ha az mszp titkos pénztára (vagy a dk) nem fizetne neked járadékot? Nem vagy csúnya csak nagyon buta vagy! Már nem nyerhetsz sehol semmit, de legalább a szádat fogd be!
osbehemot
2022. november 28. 13:42
Az MSZP újabban kezd értelmes politizálást folytatni. Nem értek velük egyet, de nem a DK-féle globalizmust, liberalizmust tolják most már, ami pozitívum.
Scio
2022. november 28. 13:02
láttuk, ágicica, milyen derekasan "harcoltál" a csótány mellkasán, olyan átszellemült arccal, mint akinek éppen orgazmumusa van! https://pestisracok.hu/kunhalmi-agnes-nem-akarta-megolni-gyurcsanyt-es-azt-is-elismerte-hogy-fenyevekre-vannak-a-fidesztol/
XTRO
2022. november 28. 12:31
Ági , ez akkor egy igazi DP.. abban meg jó lennél..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!