Baranyi büszke arra, mekkora tahó volt, de sajnos kanyarban sincs a fekete doktor bubóhoz képest

2022. november 09. 13:23

Akár fel is pofozhatta volna kérdezőjét, és még átkokat is szórhatott volna rá.

2022. november 09. 13:23
null
Samuel hadnagy
Kontra

„Vakító varázslat, véres karmolás, alantas szándékból elkövetett pofánvágás. A ferencvárosi polgármesternek van még mit tanulnia a profiktól arról, hogyan kell bánni a kritikus újságírókkal. Kétségkívül nagyot ment múlt hét pénteken Baranyi Krisztina, akit az ATV szerkesztői roppant megalázó helyzetbe hoztak: ahogy a Telex kiválóan megfogalmazta, »a politikus élő adásban került abba a lehetetlen helyzetbe, hogy a Pesti Srácok kérdéseire kellett volna válaszolnia«.

Márpedig egy ilyen súlyos traumán nem teszi túl magát egykönnyen egy vérbeli demokrata politikus. A ferencvárosi polgármester így szokatlan taktikát választott: ha a kritikus újságíró, »az ócska propagandista« kérdezte, nem válaszolt, de ha azt megismételte a két – egyébként baloldali – műsorvezető, akkor válaszolt a feltett kérdésekre. Bár Baranyi rengeteg támadást kapott a stílusa miatt, ez a legkevésbé sem rázta meg őt, az elejétől a végig büszkén vállalta bunkóságát.Persze a jobboldali média mindennek elhordta, a »nevetségesen toporzékoló«-tól a »bicskanyitogató stílusú«-ig.  

A liberális politikus dönti el, ki az újságíró? – Botrányosra sikerült az ATV reggeli műsora (Magyar Nemzet)

Baranyi Krisztina élő adásban kelt ki magából az ATV-n (Demokrata)

Baranyi Krisztina nevetségesen toporzékolt az ATV-ben, Gyurcsányné kedvenc bloggerei hisztérikusan ünneplik (Origo)

Baranyi Krisztina stílusa bicskanyitogató (Szilvay Gergely, Mandiner)

Ezen a ponton azonban jeleznénk: közel sem annyira tragikus a helyzet, mint ahogy azt a mindig szigorú konzervatív média megpróbálja beállítani. Ugyanis ha kicsit körbenézünk a mintaországokban, akkor viszonylag gyorsan egyértelművé válik: Baranyi Krisztina amerikai viszonyok között egy kifinomult úrilánynak, végtelenül korrekt politikusnak számít. Hiszen a régi, Leninről szóló viccet alapul véve, akár fel is pofozhatta volna kérdezőjét, és még átkokat is szórhatott volna rá. De rendes volt, és nem tette!”

 Nyitóképen: Baranyi Krisztina a Fudan elleni tüntetésen 2021 júniusában. Fotó: Mandiner / Trenka Attila

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. november 10. 10:50
Én csak a Jeszi apját sajnálom,de nagyon.
Innogreen23
2022. november 09. 21:30
Az igazi demokrata????? Baranyi???? Az a tetves mocskos kommunista máséra ácsingózó proli, bunker Gyurcsány nyalonc? Hát eszem fa....m megáll. Ezeket a bunkókat!?!?
Úttörő
2022. november 09. 18:29
Ez a cikk semmit mondó .
istvanpeter
2022. november 09. 17:51
Hát elvileg minden médiatermék propaganda, mert valamilyen hatást mindegyik kivált az emberekben. Például, az is fontos információ, hogy a Baranyi Krisztina szellemi fogyatékos és veszélyes a környezetére.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!