Ezúton kérek elnézést Baranyi Krisztinától a méltatlan megjegyzésekért

2022. november 12. 22:33

Baranyi Krisztinára tett dehonesztáló megjegyzéseinkkel mi is átléptük a jóízlés határát.

2022. november 12. 22:33
null
Jeszenszky Zsolt
Jeszenszky Zsolt
Facebook

„Baranyi Krisztina politikai tevékenységének, ennek során állandósult vádaskodásainak és hisztériáinak bírálata, hazugságainak leleplezése minden esetben jogos. (Ferencváros korábbi polgármesterének részvételével mindez meg is történik egyik legfrissebb adásunkban. Ennek a posztnak most nem tárgya, így nem linkelem, de akit érdekel, a "Politikai Hobbista" YouTube csatornán megtekinthető.)

Ellenben bárkinek a személyét minősíteni - akár seggnyalónak vagy ócska propagandistának nevezzük, akár a külsejével, női mivoltával kapcsolatosan sütünk el gúnyos vicceket - mindig az érvek, az érdemi mondanivaló hiányát mutatja.

Egy korábbi műsorunkban Baranyi Krisztinára tett dehonesztáló megjegyzéseinkkel mi is átléptük a jóízlés határát. Bár a Baranyi által közölt, majd a baloldali sajtón vezényszóra végigfutott állításokkal ellentétben az inkriminált mondatok nem tőlem hangzottak el, de a későbbiekben magam is kiálltam mellettük - helytelenül.

Természetesen ilyen megjegyzésekkel magánbeszélgetésekben, kocsmákban, tornatermi öltözőkben nap mint nap találkozunk. Kifogásolásuk egyszerre értelmetlen és álszent. Nincs azonban helyük a nyilvánosság előtt, egy televíziós adásban.

Kollégáim, és különösen a magam nevében is ezúton kérek elnézést Baranyi Krisztinától a méltatlan megjegyzésekért.”

„Ez becsületbeli ügy, nekem tiszta a lelkiismeretem" - Kárász Róbert a Mandinernek

Tovább bonyolódik a ferencvárosi polgármester és a Pesti Srácok újságírója ATV-s összetűzésének ügye. Emlékezetes, Baranyi Krisztina nem volt hajlandó válaszolni a kérdezőnek hívott Szalai Szilárd kérdéseire a Szigorlat című műsor múlt pénteki adásában. Akkor ezt mondta: „Kicsit kellemetlen helyzetbe hoztak engem, ugye én régóta hangoztatom, hogy propagandamédiának, ócska fizetett propagandistáknak soha nem nyilatkozom, úgyhogy most sem fogom ezt megtenni.

 

Nyitókép: Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 197 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fed74
2022. november 14. 21:29
Jeszenszky, le is szophatod a tolvaj cigányodat, te rühes fideszes faszszopó kutya! Vonyíts te fideszes retek!
Tozin Ci
2022. november 14. 15:19
Ezen a szánalmas "elnézés-kérésen" már mindenki átlát - csak az őszinteség és a hitelesség hiányzik belőle... Nyilvánvalóan leszóltak neki fölülről - de az még szánalmasabb... De a nem is leplezett primitív zsaroló szándék benne van: "Remélem, hasonló szellemben kér elnézést ő is Szalai Szilárdtól." De hát miért is tenné, hiszen még Szalai tartozik neki egy érdemi bocsánatkéréssel a hazugsága miatt. Ugyanis nem tudta bizonyítani, hogy valóban találkoztak az ominózus Szigorlat-adás előtt. Sem az élő adásban, sem a későbbi bejegyzésében, miszerint "a polgármester asszonynak is lehetősége volt felmérnie, kik lesznek a stúdióban...". A "lehetősége volt felmérnie, kik lesznek a stúdióban" korántsem egyenértékű monnyuk azzal, hogy "Becsszóra, istenbizony találkoztunk az élő adás előtt."
Unknown
2022. november 13. 22:43
Korrekt, de felesleges. Sőt! Deviánsnak, szélsőségesnek sose engedj, mert csak veszítesz vele. Ez a bocsánatkérés helyesen a közönség felé lenne címzendő. Az eredetit habgsúlyosan korrigálva.
Coupdetat
2022. november 13. 21:23
Ki hisz egy Kecskebaszónak?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!