A Nép Pártján Mozgalom új választást követel!

2022. november 25. 11:09

Hazudozásból, nagyotmondásból meg óriásplakátokból még egyetlen nyugdíjas se vett kenyeret.

2022. november 25. 11:09
null
Jakab Péter
Jakab Péter
Facebook

„Bajban vannak a nyugdíjasok, hisz a 14 százalékos emelés messze nem fedezi a 40 százalékos élelmiszerinflációt. Az ország nehezebb sorsú vidékein még rosszabb a helyzet.

Miskolcon az önkormányzat évi egyszeri, pénzbeli juttatással segítette eddig az időseket. Most a rezsicsökkentés eltörlése elvitte a rávalót. Közben viszont szerte a városban feltűnnek a kormány bugyuta bombásplakátjai.

Adódik a kérdés, mi a fontosabb a Fidesznek: a nyugdíjas, vagy a plakát? Meg is kérdeztem Orbánt, jut-e pénz a miskolci nyugdíjasokat támogató Salkaházi Programra, aki azonban nem tudott válaszolni, ezért Bandi bát (Tállait) bízta meg a feladattal. Ő meg nem értette meg a kérdést, így azt válaszolta, hogy a kormány megmentette az önkormányzatokat.

Bandi bá' én értem, hogy ez a kormány már mindenkit megmentett, csak tudja ebbe lassan mindenki belehal. Hazudozásból, nagyotmondásból meg óriásplakátokból ugyanis még egyetlen nyugdíjas se vett kenyeret. De értjük, bombásplakátra jut pénz, nyugdíjasokra nem. Remélem ezt nem felejtik el Önöknek meghálálni az idősek, ha eljön az idő. A Nép Pártján Mozgalom új választást követel!”

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 155 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2022. november 27. 13:52
Van aki lassan hülyül, de te nem abba a csoportba tartozol!
Sclerotic
2022. november 27. 08:15
Szegényt, Fletó kihagyta a "készültségből"...
SyncBaer
2022. november 26. 17:48
Képzeld Jakab, ma én megcsináltam! Új választást követeltem és megkaptam. A feleségem, a kedvenc italom helyett valami csicsás sört rakott a bevásárlókocsiba, azonnal relkamáltam és elértem amit akartam. Jó pénzért tanácsadást vállalok a mozgalmad összes, azaz, mind a 12 tagjának!
Jacques Foche
2022. november 26. 15:50
Képünkön: Jakab Péter pártját ritkítja
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!