Az a baj, ha tovább lőnek

2022. november 26. 16:27

Úgy tűnik, immár nemcsak keleti, hanem déli szomszédunknál is háború dúl.

2022. november 26. 16:27
null
Pilhál Tamás
Magyar Nemzet

„Úgy tűnik, immár nemcsak keleti, hanem déli szomszédunknál is háború dúl. Csütörtök éjszakai hír: komoly lövöldözés tört ki a délvidéki (többségében magyarok lakta) Horgoson a települést megszállva tartó migránsok között. Egy húsz év körüli fiatalembert mellkasán két lőtt sebbel találtak meg, de a Bennfentes – meg nem erősített – értesülései szerint a harcoknak három halottjuk és számos sérültjük lehet. A kezdetben egymással háborúzó marokkói és pakisztáni hadfiak a kiérkező szerb speciális egységekre is tüzet nyitottak, majd bemenekültek egy közeli erdőbe. Végül megadták magukat. Összesen hatszáz migránskatonát vettek őrizetbe. Szabályos hadműveletet kellett indítani ellenük helikopterekkel, drónokkal. Nyilván ez is csak »álprobléma«…

Az első hadijelentések szerint a felek egyelőre »csak« gyalogsági erőkkel támadták egymást meg a rendőröket. Ám attól tartok, hamarosan tüzérséget, rakétákat, páncélosokat is hoznak magukkal, azokkal rendezik le vallási nézeteltéréseiket, területi vitáikat. Hiszen ők gyámolításra szoruló »menekültek«. 

Adjunk nekik kosztot, kvártélyt – persze előtte azért kérjük meg őket, hogy tegyék el a kezük ügyében lévő kalasnyikovokat, bújjanak ki robbanómellényeikből.”

Nyitókép: Szerb belügyminisztérium/MTI

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
B_kanya
2022. november 27. 11:48
". A kezdetben egymással háborúzó marokkói és pakisztáni hadfiak a kiérkező szerb speciális egységekre is tüzet nyitottak, majd bemenekültek egy közeli erdőbe. Végül megadták magukat. Összesen hatszáz migránskatonát vettek őrizetbe. " Tegnap - ha igaz - 800 migrót átrúgdostak a szerben Montenegróba, hogy "tőletek jöttek, csináljatok vele amit akartok". Illetve már Líbia is visszarúgdosott pár száz főt a szomszédaihoz.
Muki46
2022. november 26. 20:26
Amíg egymást ölik, semmi gond nincs. Én csak helyeselni tudom. Hulljon a férgese (és mind férges).
Most80
2022. november 26. 19:47
Vitába torkollott az agysebész szimpózium.
nemecsekerno_007
2022. november 26. 18:18
A következő tűzfészek a Balkán. Remélem a magyar haderő fel van rá készülve. Majd biztos lesz olyan, hogy a migránsokat hajtják maguk előtt a fegyveres embercsempészek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!