Helytelen, hogy Karácsony Gergely teljesen leállítja a fogaskerekű közlekedését

2022. november 30. 10:52

A fővárosnak haladéktalanul intézkednie kell az átmeneti kisbuszos pótlásáról, a teljes fogaskerekű mihamarabbi újraindításáról.

2022. november 30. 10:52
null
Fürjes Balázs
Fürjes Balázs
Facebook

„Hetekkel ezelőtt Pokorni Zoltán polgármesterrel együtt szóvá tettük: helytelen, hogy Karácsony Gergely teljesen leállítja a fogaskerekű közlekedését és semmilyen megoldást nem kínál! Továbbra is így gondolom: az a minimum lenne, hogy a fogaskerekű-közlekedés szünetelésének idejére igényvezérelt kisbuszos pótlása legyen a fogaskerekűnek!

Nem maradhat kiszolgálatlanul a fogaskerekűt naponta-hetente közösségi közlekedési eszközként használó több ezer budai polgár és a fogaskerekűt hétvégenként autós közlekedés helyett használó, ezzel a környezetet is kímélő több tízezer kiránduló! A fővárosnak haladéktalanul intézkednie kell a fogaskerekű átmeneti kisbuszos pótlásáról, a teljes fogaskerekű mihamarabbi újraindításáról, a közlekedési rend mielőbbi visszaállításáról!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zuriktodor
2022. december 01. 07:42
A Fővárost gyakorlatilag egy szanálási bizottság vezeti.
kolozsv
2022. november 30. 18:56
Csatornaműveket vesz helyette. 25 %-ot, ami semmire nem jó.
machet
2022. november 30. 17:37
Ugyanmár gejgőnek fogalma sincs arról mi is az a fogaskejekű?Semmit nem tud megoldani, pont ezzel kezdené.
Lajoss
2022. november 30. 16:27
Balázs,ez már nem tartozik rád,nem kértek belőled a kerületiek..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!