Félkatonaság

2022. november 28. 06:17

A közmédiában még hazudni sem tudnak rendesen.

2022. november 28. 06:17
null
Hargitai Miklós
Hargitai Miklós
Népszava

„Honvédségünknek még a védelmi doktrínájában is benne van, ha nem is túl explicit formában, hogy a térségben az egyetlen hatalom, amelynek katonai ereje ellen esetleg védekeznünk kell, Oroszország. Ehhez képest gondosan úgy fegyverkezünk – úgy választunk például légvédelmi rendszereket –, hogy még csak véletlenül se sértsünk vele orosz érzékenységet (értsd: bármire alkalmas lehet de egy Oroszország felől érkező támadás elhárítására a legkevésbé). Nevezhetnénk előre megfontolt szándékkal, nagy értékre elkövetett hazaárulásnak is – de akkor mit mondjunk az M1, a Kossuth és társai sajátos, orosz érdekből a tudatos hírhamisítás határait bármikor készséggel átlépő szerkesztéspolitikájára?

Aztán ott van a trehányság, a »jólvanazúgy«-szemlélet, ami nálunk a honvédelem nélkülözhetetlen velejárója már vagy száz éve – és a jelek szerint még legalább ugyanannyi ideig. Aki már volt katona, az tudja, aki nem, annak azt kívánjuk, hogy ne derüljön ki élesben soha. De pontosan ez megy a közmédiában is, ahol még hazudni sem tudnak rendesen, ezért folyton lebuknak, aztán közölhetik sorra a helyreigazításokat.”

Helyreigazították a HVG-t: valótlanságot közölt Varga Juditékról

„Valótlanul állítottuk, hogy Varja Judit férje olyan céget vett át, amivel a kormány külföldi termőföldeket akart átvenni" - áll a HVG csütörtökön közölt helyreigazításában. Azt írják, a 2022. október 27.

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2022. november 28. 19:36
Találkoznék ezzel a népszahrával, biztos keresnék 1 bélást. Toprongyos. Hajléktalan Tschoró Prli ócska dplomával.
csulak
2022. november 28. 16:59
marpedig a baloldali kozmediaban rendesen hazudnak reggeltol estig ! https://www.youtube.com/shorts/Jp0dp2lKZkI
Krupp Skya
2022. november 28. 14:43
A Teller levél az rendes volt mi? ÁVÓ-s geci.
Bokros Birka
2022. november 28. 12:48
Vegyetek példát róluk Gyurcsótány által kiképzett Népszarás, hazugsággyáros moslékzabálók!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!