Ezt a háborút a Nyugat nem egy öregedő ex-KGB-s bácsika ellen viseli

2022. november 04. 09:03

Az „olyannemlétezik” nem győzelemelmélet.

2022. november 04. 09:03
null
Robert C. Castel
Robert C. Castel
Facebook

„Ideje lenne ráébredni arra, hogy ezt a háborút a Nyugat nem egy öregedő ex-KGB-s bácsika ellen viseli és az »olyannemlétezik« nem győzelemelmélet.”

Kép forrása: Youtube-videó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vasgyari Tibi
2022. november 05. 14:20
A háborúban a győzteseknek lesz igazuk mindig, tehát Putyin történelmi tapasztalata alapján sem idegenkedhet ezt, mikor elindította az ukrán háborút. 56 után az oroszok nagyon gyorsan vissza nyerték nemzetközi befolyásukat, mint ahogy Afganisztán, Vietnám, Irak stb. Után sem kérdőjelezte meg senki a háború jogosságát. Képmutató a világ, Trianon olyan egbekiáltó igazságtalanság volt, senki nem állt mellénk, a győztesek azt csináltak amit akartak. Biden, Obama eltűnik, velük eltűnik ez az esztelen politizálás is. Csak a halottakat nem támasztja fel senki, a meg nem született gyerekek is hiányozni fognak.
szürkeSzarvas
2022. november 05. 11:00
Putyin az egyik legjobb létező vezető a Földön. A fehér ember utolsó esélye,hogy a deep state zsidai "fasza beletörik Oroszországba"..
Élő Éva
2022. november 05. 08:33
80/20 SZABÁLY Olvastam egy érdekes statisztikát ideje, utána járhat/ a különböző nemzetek II. Világháborús veszteségeiről. /Sajnos a forrást már nem tudom megadni, de akinek van ideje, utána járhat./ Az oroszok, akarom mondani a szovjetek vezették a listát, a lengyelek másodikak voltak, majd a németek következtek. Mi valahol 8 % körül dobogó közeliek voltunk. Nyugat 3-4 %-al szerepelt. De a 12% senki nem haladta meg a közvetlen háborús veszteségek listáján. Ebben az adatsorbab a fogságban egyéb szövődményekbe meghaltak nem kerültek beszámításra. Ha ezeket is hozzá adjuk, pl. a hirosimai atombomba okozta betegségek utólagos halálozását, a fogságok, a tbc, a tífusz, éhezés, stb. által okozott veszteségeket, akkor kb. 20%-körüli értékre saccolom a háborús veszteségeket. Ebből arra következtetek, hogy egy háborúnak akkor akarják bármi áron a végét a küzdő felek, ha a közvetlen halálozási adatok a 20% közelében vannak. Az élő rendszerekre az olyannyira jellemző Pareto szabály , ami modellezi az életet, egy populáció élettani folyamatait. Tehát a fegyver szünet ebben az esetben legkésőbb akkor remélhető, ha az egyik háborús fél veszteségei elérik a populáció 20%-át.
MZXX
2022. november 04. 20:08
Jót mondott az elemző. A Nyugat azzal hülyíti a népeket, hogy Putyint hol degradálja, hol démonizálja. Miközben Putyin az egységes orosz nemzet képviselője. Navalnij és társai nem játszanak. Ők külföldi ügynökök.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!