Bajnai lett a baloldal kulcsfigurája

2022. november 26. 07:30

Kétféle működésmódot érdemes megkülönböztetni egymástól: a szervezetit és a hálózatost.

2022. november 26. 07:30
null
Fricz Tamás
Fricz Tamás
Magyar Nemzet

„Ma már – hála tényfeltáró újságíróinknak – jól látjuk, hogy a hazai baloldal, amelyet alapvetően a nemzetközi baloldal irányított és irányít mind a mai napig, milyen összetett, többrétegű hálózat segítségével próbálta megbuktatni az általuk gyűlölt Orbán-kormányt. S itt a hálózat (network) a kulcsszó, ami tudományos értelemben is jól megragadja ezt a jelenséget, aminek ténykedésével immáron egyre látványosabban szembesülünk, hála Márki-Zay Péter amatőr politikus őszinteségének és nyíltságának.

Ha a magyar szuverenista oldalt politikailag megsemmisíteni kívánó balliberális tábor működésmódját igazán meg akarjuk érteni, akkor a hálózataik belső működésmódjának, jellemzőinek a feltárása a legfontosabb feladat.

Kétféle működésmódot érdemes megkülönböztetni egymástól: a szervezetit és a hálózatost. Amíg a szervezet emberek közötti formális, hierarchiákra épülő együttműködési formákat jelent, amelyek a legtöbb esetben jogszabályok szerint működnek, addig a hálózatok olyan személyközi viszonyok, kapcsolatrendszerek, melyek nem formálisak, nem rögzítettek jogszabályok által, rugalmasan változnak a kihívásokra, és sok esetben láthatatlanok, nem ellenőrizhetők. A hálózatok is lehetnek hierarchikusan felépülők, mint a szervezetek, a legtöbb esetben léteznek benne hatalmi központok vagy más néven csomópontok – erről írt a neves hálózatkutató, Barabási Albert-László is –, de a lényeg mégis az, hogy megkerülik a szervezetek kötöttségeit, a jogi kereteket, a külső ellenőrizhetőséget, vagyis a rögzített, statikus, formális működésmódot.”

 

Brüsszel nem tűri az ellenvéleményt, önkényuralmi módszereket alkalmaz – itt a REAKCIÓ GFG-vel!
Háború, katari foci vb és amerikai kampányfinanszírozás a baloldalnak. Heti hírmagyarázat és világmegfejtés, ezúttal G. Fodor Gáborral, Szilvay Gergellyel és Kacsoh Dániellel.

 

Háború, katari foci vb és amerikai kampányfinanszírozás a baloldalnak. Heti hírmagyarázat és világmegfejtés, ezúttal és .  

 

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gacsat
2022. november 28. 17:44
Hogy híjják azt a rócsild szervezetet, ahova meghívást kapott? Egész Magyarországról egyedül ő nézhetett bele a Nagy Reset tervekbe.
bagira
2022. november 27. 14:32
Baloldalra jellemző meglepetés háttér mozgató , népet jelenléktelen figurával szórakoztatják (Márki) közben a kulcsfigura meghúzódik , szövetkeznek a magyar nép ellen .
kunfia
2022. november 27. 11:03
"Ha a magyar szuverenista oldalt " Orbán szuverenitása arról volt a napokban nevezetes,hogy a magyar törvényváltozásokat brüsszelből diktálták,a 135 gazember megszavazta,de mégsincs pénz az orbán családnak,a főgazember meg behisztizett,pedig az korrupció,ha a családját tömi uniós gempával,és kevésé jogállami. Persze a tolvaj szerint,"az állam én vagyok akkor is,ha a többi államalkotó magyarnak közben fölkopik az álla"
Palatin
2022. november 26. 23:40
Bajnai, - a mafla kis libapásztornak álcázott dollárpapa -, utolsó szavai: "Az üzlet sínen van. Jaj istenem, csak ne lennének itt a cápák.., végem va.."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!