Dévényi: Fürjes Balázs korrekt hangnemben vitázott, míg Baranyi Krisztina érthető sértettséggel, de kevés ténnyel

2022. november 08. 20:47

„Mi, újságírók meg egy fikarcnyival se vagyunk előrébb, mert holnap pont ugyanúgy nem fog reagálni a megkeresésünkre a minisztérium” – fogalmazott a publicista.

2022. november 08. 20:47
null

Az ATV-ben vitázott Fürjes Balázs és Baranyi Krisztina, erre reagált Dévényi István közösségi-oldalán. 

No, hát megnéztem a Baranyi Krisztina – Fürjes Balázs vitát. Nem volt jó. Méghozzá azért nem, mert Baranyi Krisztina érthető sértettséggel, de kevés ténnyel,

– fogalmazott.

Hozzátette:  „Mi, újságírók meg egy fikarcnyival se vagyunk előrébb, mert holnap pont ugyanúgy nem fog reagálni a megkeresésünkre a minisztérium, az egyik, meg a másik kormánypárti politikus féknyúznak nevezve hajt el bennünket, a kormányinfót pedig a Magyar Hang részéről kizárólag a képernyőn nézhetjük”.

Nyitókép: YouTube

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsanett-kúnrum
2022. november 09. 13:13
dehát sanyi mit vársz, ő egy prototípus mint te.
Nyugati Ádám
2022. november 09. 11:23
Baranyi megtett mindent ami tőle és táborának szellemi készletéből telt. Fürjes megfelelően udvarias volt. Gábor elvtárs szokásos módon dupla csavarral felülírta Fürjes visszafogott érvelését, de ezt csak a nem hozzá tartozók nem értik.
briganti
2022. november 09. 10:09
szegény füles, nem volt jó neki a vita...
Béka88
2022. november 09. 07:51
" Bum Fights" baranyi krisztina. Ott lattam olyen arcokat ..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!